Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autóm lenne. Kezdőként...

Első autóm lenne. Kezdőként ez megfelelne? Esetleg valami más? Ajánlanátok valamit? Milyet lenne érdemes?

Figyelt kérdés

Sok félét néztem,sajnos nem tudom milyet lenne érdemes,ezt találtam,de nem mondhatnám hogy értenék hozzá 😑

Köszönöm előre is 😊

[link]

2022. márc. 2. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:
91%

na ez az, amit azonnal vegyél meg...ne törődj vele, hogy körülötted húzzák a szájukat, ez egy kiváló kezdő autó.

Azt nem figyeltem, mennyit kérnek érte, de szép, az biztos.

Nem kell szégyenkezned miatta..

2022. márc. 2. 17:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Így jónak nézki , szerintem is meglehet venni.

Esetleg a km-nek utána kell nézni, mert ez gyanúsan kevés.

2022. márc. 2. 17:47
 3/8 qkker1 ***** válasza:
18 éves autó 43000 Km-el? Teljesen hihető, hogy csak 200 km-t ment havonta?!
2022. márc. 2. 18:22
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom hihető e,tényleg nem értek hozzá ezért is írtam ki a kérdést hátha van itt aki tapasztaltabb és mondana véleményt.

Olyan biztosan lesz ha ezt választom aki húzza a száját hogy pont ez pont ilyen típus stb stb...de ha nálam tapasztaltabbak azt mondják kezdésnek érdemes elhiszem ugyanis én teljesen nullan állok ezzel az egésszel halvány lila gözöm nincs milyet érdemes venni 🤔

Bár elég szkeptikus vagyok a suzukikkal kapcsolatban,de elsőre ezt láttam alkalmasnak arra,hogy tanuljak 🙄

2022. márc. 2. 18:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha valóban csak 43ezret futott akkor nem ennyi lenne ára.
2022. márc. 2. 18:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha igaz, vagy legalább annak tűnik én vennem.
2022. márc. 2. 21:47
 7/8 anonim ***** válasza:
69%

Ezeknek 100.000 km utan ujra kezdi a szamlalo a szamolast,lehet az a 43.000 akar 143,243 is.

Ettol fuggetlen en nem vennek ilyen suzukit.es most tekintsunk el attol,hogy iszonyat ronda...papirbol van.kicsit meg hozzateszel a vetelarhoz,es nezegess hasonlo koru normalis autot.

Probald ki ezt,aztan probalj ki par mas markat ebbol az evjaratbol.teljesen mas a komfort,a menettulajdonsag.az,hogy egy konzervdobozban vagy egy autoban erzed magad 😂

2022. márc. 3. 04:44
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek az eddigieket,hát még gondolkozom azért 😊

Utolsó.

Esetleg ha más ajánlanal nekem valami típust,evjaratotot mit lenne érdemes nézni?

2022. márc. 3. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!