Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Segédmotorra tudok online...

Segédmotorra tudok online biztosítást kötni?

Figyelt kérdés
Netrisk és stb alkusz cégek olyan adatokat is kérnek, amiket robogóm esetében sehonnan nem tudok kiszopni... pl első magyarországi forgalombahelyezés... így egyszerüen rajtuk keresztül nem megy.

#biztosítás #Smkp biztosítás
2022. márc. 2. 13:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én simán megkötöttem körülbelüli dátummal. Az gyártó, típus és alvázszám a lényeg.
2022. márc. 2. 13:59
 2/5 anonim válasza:
100%
Menj be egy postára, és kösd meg személyesen!
2022. márc. 2. 14:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Postán is lehet ilyet?
2022. márc. 2. 16:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Simán lehet.

Én is a netrisken kötöttem.

2022. márc. 2. 18:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Persze, lehet.

Smkp-nél ezek jó eséllyel nem is olyan adat, amik bárhonnan ellenőrzhető, mivel nincs róluk központi nyilvántartás, és nem is kell róla semmilyen papírodnak lennie hivatalosan egy adásvételin vagy más, a tulajdonviszonyt igazoló papíron kívül. Első forgalombahelyezést én tippre írtam a kora alapján, a gyártót meg típust nyilván tudtam, az alvázszámhoz meg beírtam egy olyan számot, ami hasonlít az adattábláján lévő alig olvasható beütésre. Teljesítményt ki tudod nézni gépkönyvből neten, de smkp-nél az nem számít.

2022. márc. 2. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!