Mennyit érhet ez a motor ?
Egy Yamaha DT 80 SM-ról lenne szó.
Szerintetek mennyit érhet ilyen alkatrészekkel.
Ami a motoron található:
-Polini Alu 80ccm hengerszett
-erősített főtengely
-malossi fékbetét
-polini légszűrő
- új HTR matrica szett
- új ülés
-xbar kormány, kormányszivacs
-szép állapotban lévő gumik
-kopás mentes felni
-Leo Vince kipufogó rendszer
-külön olajzás kikötve
-Ducati gyújtás
-gyorsgázkar
-21 karbi
-arany színű felni
250-350 ezer közt
Ez attol függ hogy milyen "kedvel" rakták össze
Sokan el vagytok tévedve nagyon..
Az első válaszólónak adnék igazat.
Egyébként egy gyári 50ccm motor kerül 300-400 Ft-ba.
Ezen meg azért van egy pár extra.
Ha jól össze van rakva akkor szerintem 400-500 között.
Az első ugyanaz, mint a hármas. Meg 6os. :p
Azért lásd be, ha be se indul, mert el van gányolva néhány dolog, stb stb, akkor 250-et se ér. Láttam már olyan "tuningsmkp-t", hogy sírni támadt volna kedvem, jó, hogy nem nem purhabot használt a visszapillantó rögzítéséhez. Ha igényes és szép, és hozzáértő csinálta, akkor lehet akár 600-is. De ez kb 1% kishazänkat ismerve.
Kínálat/kereslet van itt is. A te motorodnak sokkal több konkurenciája van, sokkal több hasonló motor van, ami lenyomja az árait. Gondolkodj egy kiskamasz fejével, 14 évesen Am-es jogsival. Mik közül válogathat...? Ugyanez igaz, h avalaki A2-vel értelmes túramotort akar venni. Egy Suzuki Freewind manapság 750 ezer környékén van. Én pár éve 480-ért vettem a sajátom, amit 1,5 évvel később 610-ért adtam el (rendbeszedve mondjuk. 130 ezernél sokkal többet költöttem rá).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!