Első autónak milyet ajánlanátok? Kinek milyen vált be? Tipus,üzemanyag,fogyasztás,évjárat? Hibák esetén alkatrész nem horror ár?
Sziasztok!
Tudom van bőven ilyen témájú kérdés,olvasgattam is,de mivel nem találtam összetettebben a így gondoltam kiirom,hátha :)
Audi a3-ason,dizelesen tanulok.
Kicsit félek a benzinestől miben lehet másabb,esetleg nehezebb?!
Azt tudom,könnyebben lefullad a benzines,de kb ennyi.Melyiket miért érdemesebb illetve nem?
Árkategorián nem igen gondolkoztam,de azért horribilis összeget nem szeretnék érte kiadni így elsőre,már az esetleges sérülések miatt is.Ami ugyebár kezdőként eléggé esélyes is :/ :) Emellett...
Kb az év felében használnám napi szinten,munkába járás miatt.
Azon kivül nem mindennapos használatra lenne.
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
Könnyebben lefullad a benzin? Ha béna az ember akkor igen.
Semmivel nem másabb egy benzinmotoros autó, csak abban, hogyha gyorsulni akarsz akkor pörgetni kell. Meg nem 1200-as fordulaton autózni vele.
Visszatérve a kérdésre.
Akármelyik régebbi kisautó tökéletes a célra.
Swift, Punto 1-2, Corsa B, Clio, Astra F-G.
Van még jópár ilyen hirtelen ennyi jutott eszembe.
Keveset esznek, alkatrészek olcsóak, bontott anyag van dögivel. Mivel nem nagyon szeretnél költeni így 20+ éves dízelt nem ajánlok. (Turbó, kettőstömegű pl.) mind drága. Kb annyi mint egy punto ára.
Ezek közül 300-400ért már elég jó állapotot lehet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!