Kymco agility robogóba lèvő GY6 4t blokk ugyan az ami pl egy baotian vagy más kína GY6 ? Mert ugye mind 2 neve GY6 ?
Lehetetlen megmondani, egyik kínai a másik kínainak klónja. A Kymco minden képpen a legjobb robogó a kínai szegmensben. Motowell meg olyan középkategória. A kínaiak közül, Yamaha, Honda, Suzuki, Piaggio mellett ő is eltörpül.
Megvan még a Kymco? Írod, hogy törtött itt ott, illetve gondolom meg van viselve, 35e km futárüzemben szép teljesítmény tőlem. Mégis, mivel egy jó robogó pár éve, mikor nekem kellett is 100-200 körül volt, lehet megéri felújítanod a régit. Kapjon egy hengerszettet, hajtókarcsapágyat esetleg főtengelycsapágyat, hajtásra ránézni stb. 50-ből fel lehet támasztani, ha mindent kicserélsz magadnak. Ha nem értesz hozzá, akkor sajnos azt is meg kell fizetned, ám sok futár magának szerel, talán valamelyik kolléga helyett beállsz a hidegben hajtani ő meg otthon szereli a géped még bele is mehet adott esetben.
Szerintem 40-ért ne add oda, inkább legyen a javítás.
Alkatrészárban valahol 15-20 e ft között lehet a mutatvány nem túl gagyi alkatrészekkel.
Most néztem, 200 rongy kereken egy 10 éves vagy az alatti, injektoros japán moci.🤯
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!