Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kymco agility robogóba lèvő...

Kymco agility robogóba lèvő GY6 4t blokk ugyan az ami pl egy baotian vagy más kína GY6 ? Mert ugye mind 2 neve GY6 ?

Figyelt kérdés
Futárkodom van egy használt Kymco agility 4t-m ami 11-e km es kora óta van nálam most jár 46-ezernel nemtudom előtte volt e bontva motorikussan de amióta nálam van 3év ès 35-e km alatt megbontva nem volt szelep hézag állítás ès karbi csere volt csak mostanában már picit eszegeti az olajat , ès picit füstöl hidegen illetve sok helyen törött ezért gondoltam lecserélem egy fiatalabb ra vettem egy Motowell magnet city 4t 13-e km rel most jár 17-e nél de elkezdett füstölni és kopogossan járni elvittem szervizbe és azt mondták elkopott illetve a csapágyakat,szimeringeket és hajtókart is kéne cserélni
2022. febr. 28. 00:25
 1/5 A kérdező kommentje:
Viszont ez valóban első tulajtol van aki óvta személyesen is ismerem ennyit számítana hogy Kymco vagy Motowell elvégre név alapján ugyan az a 2 blokk
2022. febr. 28. 00:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehetetlen megmondani, egyik kínai a másik kínainak klónja. A Kymco minden képpen a legjobb robogó a kínai szegmensben. Motowell meg olyan középkategória. A kínaiak közül, Yamaha, Honda, Suzuki, Piaggio mellett ő is eltörpül.

Megvan még a Kymco? Írod, hogy törtött itt ott, illetve gondolom meg van viselve, 35e km futárüzemben szép teljesítmény tőlem. Mégis, mivel egy jó robogó pár éve, mikor nekem kellett is 100-200 körül volt, lehet megéri felújítanod a régit. Kapjon egy hengerszettet, hajtókarcsapágyat esetleg főtengelycsapágyat, hajtásra ránézni stb. 50-ből fel lehet támasztani, ha mindent kicserélsz magadnak. Ha nem értesz hozzá, akkor sajnos azt is meg kell fizetned, ám sok futár magának szerel, talán valamelyik kolléga helyett beállsz a hidegben hajtani ő meg otthon szereli a géped még bele is mehet adott esetben.

2022. febr. 28. 08:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen megvan egy kollégám megvenné 40-ert de lehet megtartom atnèzettem szervizbe azt mondták a Szelepszárszimering,miatt füstöl kompreszió határ értéken belül van vario szij illetve görgőket illetve Szelepszárszimeringet kell cserélni amire 35-e ajánlatot kaptam elmeséltem a történetet megerősítettèk amit mondtál hogy a Kymco minőségre nem egy kategória a átlag kínaial
2022. febr. 28. 09:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem 40-ért ne add oda, inkább legyen a javítás.

Alkatrészárban valahol 15-20 e ft között lehet a mutatvány nem túl gagyi alkatrészekkel.

Most néztem, 200 rongy kereken egy 10 éves vagy az alatti, injektoros japán moci.🤯

2022. febr. 28. 10:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen a válaszodat igen én is gondoltam a injektoros ande szervizben lebeszéltek hogy semmi esetre se mert nincs hozzá alkatrész és ha van is horror áron
2022. febr. 28. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!