A főúton miközben megelőztek (én 90 km/h-val haladtam), a szélvédőmre felvertek egy kavicsot. Van teendőm? (KÉP)
Figyelt kérdés
Ezzel a kőfelverődéssel kell foglalkozni? Új autóról van szó, ami 6 km-rel lett megvásárolva, tehát teljesen új.
2022. febr. 26. 18:20
1/11 A kérdező kommentje:
Van rajta casco 100ezer önrésszel, amive ha jól tudom nem igazán vagyok kisegítve.
2022. febr. 26. 18:26
5/11 anonim válasza:
Ha zavar megcsináltatod, egyébként a CASCO kifizeti.
6/11 anonim válasza:
Az a cascó egy fillért nem ér és nem fedez semmit.
Ezt saját zsebből kell fizetned.
7/11 A kérdező kommentje:
A szélvédő legalján van, a fúvókáknál.
2022. febr. 26. 18:45
8/11 anonim válasza:
Nézd meg a cascodat, van ami üvegkárt önrészmentesen térít.
Egyébként 10e Ft-os nagyságrend a kőfelverődésjavítás, érdemes megcsináltatni, nehogy továbbrepedjen.
9/11 anonim válasza:
Ezen a képen kurvára nem látni semmit a szélvédőből, nem baj??
10/11 anonim válasza:
Jó koszos a szélvédő. Ez nem kosz? Nem láttam még ilyen sérülést szélvédőn. Ha ez sérülés, 10 ezer ft-ért megcsináltatod és kész, hogy ne repedjen tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!