Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért lett ilyen drága az...

Miért lett ilyen drága az autós szélvédőmosó?

Figyelt kérdés
Korábban egy olcsóbb dolog volt, a Lidlben durván 100 forint volt literje, most meg 300. Ahogy elnéztem máshol sem olcsóbb, sem az Aldiban, sem a Tescoban. Behoztak esetleg valami szabályozást?

2022. febr. 26. 00:35
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Mindennek brutálisan felment az ára. Nem vetted észre?
2022. febr. 26. 00:53
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Infláció, tanuld meg a szót mert velünk van egy ideje és velünk is marad..
2022. febr. 26. 02:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A téli mindig tavasszal olcsó, a nyári mindig ősszel.

Ha van hol tárolnod akkor érdemes ilyenkor venni.

Nekem a melóhelyen koncentrátumot adtak amit vízzel kell felkeverni, nézz utána nem-e olcsóbb (nyári).

Amúgy tényleg minden drágább lett, és most jön a java szerintem.

2022. febr. 26. 04:52
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Egyes (minőségi) autószervizek az ilyen apróbb dolgokat ingyen adják ajándékként, ha náluk szervizeltetsz. Szóval ha elmész bármilyen okból javíttatni, vagy olajcsere, ilyesmi, akkor szólj nekik, hogy töltsék már fel az ablakmosót is. Szinte biztos, hogy nem fognak érte pénzt kérni.
2022. febr. 26. 06:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Én nem vette észre, hogy az általános áremelkedéshez képest drágább lenne. Most vettem 5 liter Motul télit 1600-ért. Eddig is ilyesmi áron szoktam venni. Ezzel kihúzom már amíg jön a fagymentes jó idő.

Nyárit most még nem vettem. De soha nem a teszkóst szoktam venni, hanem általában Sonax márkát. Az 5 literes kanna szintén ilyesmi 1500-2000Ft körüli áron szokott lenni. (Igen, tisztában vagyok vele, hogy van olcsóbb is, meg mosogatószeres víz is...) De mivel nem kell naponta venni, egy kannával egy-két hónapot is elvagyok, nem tartom olyan őrült nagy költségnek.

2022. febr. 26. 07:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Pl a Mol most abalakmosó helyett feltőtlenítőszert gyárt, de gondolom sok más cég is látta ebben a lehetőséget. A kevesebb gyártási kapacítás miatti kiesést, minden gyártó áremeléssel kompenzálja.
2022. febr. 26. 14:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Őszintén, az inflációba bele sem gondoltam. De megnyertetek vele. Köszönöm mindenkinek! Pacsi
2022. febr. 27. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!