Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autósiskola váltás?

Autósiskola váltás?

Figyelt kérdés

Az oktatómmal nagyon megvagyok elégedve, azonban a váltáson gondolkozom.

Ennek oka az, hogy több, mint egy hónapra kaptam vizsgaidőpontot.

Egyszer már vizsgáztam, meg is buktam.

Ott 1 hét volt a várakozási idő.

Érdemes ezért iskolát váltani?

Mert van egy iskola, ahol hetente vizsgáznak.

Azt nem tudom, hogy megmarad-e ez a 32óra, amit levezettem, vagy elveszik az egész.

Értelmes és segítőkész válaszokat szeretnék, amit előre is köszönök mindenkinek!

2022. febr. 23. 12:33
 1/3 anonim ***** válasza:
A levezetett órák természetesen megmaradnak, az igazolások átvihetők. Az átjelentkezés Hogy milyen többletköltséggel jár nem tudom (az elképzelhető hogy a vizsgakedvezmények elvesznek).
2022. febr. 23. 12:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem érdemes. Én február elején március 10-re kaptam időpontot
2022. febr. 23. 20:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem vesznek el az óráid, ha átmész, de emiatt ezt megtenni nagy hülyeség, már bocs. A vizsgaidőpontokat nem az iskola, nem is az oktató adja ki, hanem a vizsgaközpont. És igen, sajnos előfordulhat, hogy úgy jön ki a lépés, hogy heteket kell várni, pláne most, hogy jön a jó idő, télen sokan nem járnak, tavasz felé kezdik. Az, hogy máshol (elvileg) hetente mennek, nem jelent semmit. Egyrészt egy iskola oktatói általában több helyen tanítanak, tehát több vizsgabázisra is kérnek időpontot aszerint, hogy ki merre tanult (nyilván aki Budán, az nem Csepelre lesz bejelentve). Másrészt ok, te most azt látod, hogy hetente mennek az emberkék, de azt nem tudhatod, nem lettek-e már sokkal korábban bejelentve ők is.

Jó oktatót vétek veszni hagyni. Mi van, ha az új helyen valami baromi bunkóhoz kerülnél? Ráadásul az átvett tanulók az új iskolában általában adminisztrációs díjat fizetnek az átvételért, magasabb óradíj is vonatkozik rájuk és az oktatók várólistáján is hátra fogsz kerülni azokkal szemben, akik már hetek/hónapok óta beiratkoztak. Idő tekintetében sem valószínű, hogy beljebb lennél, simán van minimum egy hónap várakozási idő a legtöbbször, de 2-3-ról is hallottam már.

2022. márc. 1. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!