1/4 anonim válasza:
Szerintem menő, még az ízléses korlátok között maradt a tuning. De az 5-ös Golf miért és mióta Rabbit? Én a régi Golf(okat) ismerem Rabbitként, az amerikai piacok hívták így talán az 1-es Golfot még.
2/4 anonim válasza:
"az amerikai piacok hívták így talán az 1-es Golfot még."
Meg az 5-öst is. A közötte levő szériákban maradt simán a Golf. Logikát ne keress benne...
Az eredeti kérdésre: Nekem személy szerint nem tetszik, de nyilván ez egyéni preferencia kérdése. Az 5-ös Golf is már közelíti a 20 évet, de formavilágát tekintve mégis csak egy modern autó. Ehhez szerintem a fa kormány és váltógomb, illetve ez stílusú felni nem illik. A hátsó hajópadlóról nem is beszélve. Ha mindez egy 1-2-3 Golfban lenne, azt mondanám tök jó. Ráadásul mindez nagyon elüt a kimondottan modern hatást keltő króm (jellegű) első lökhárítótól és tükröktől. Ha azokat az utó színére vagy mondjuk feketére fújnák, akkor egy fokkal jobb lenne.
3/4 anonim válasza:
Az interneten fellelhető összes tragacsról vegigkérdezed hogy szép-e? Mert ha ez a terved nyittass magadnak saját topicot te szerencsétlen!
4/4 anonim válasza:
Pfeeej mi ez a hányás golf már megint... undorító bele se néztem a videóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!