Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nehéz tekerni a babettát?

Miért nehéz tekerni a babettát?

Figyelt kérdés
Van egy 207-es babettám és eddig nem volt vele semmi bajom, nem régiben az egyik szimeringem megadta magát, kifolyt az olaj az indítópofákra, így mivel volt más baja is, szét szedtem a blokkot, szépen össze raktam, olajat öntöttem bele, minden jó lett volna csak csúszott a kuplungom, így tekerhettem volna egy évig is, nem forgott a tengely. Most szét szedtem a kuplung részét, lecsiszoltam az indító pofákat, a röpsúlyokat, vissza kalapáltam a kuplung tárcsát, össze raktam a kuplungot, és most szorul, eddig amíg olajos volt a kuplungom addig nem szorult, átfordult a tengely, de csak dekompresszorral izomból tekeréssel fordult át néhányszor, most meg átfordulna csak alig tudom tekerni, még dekompresszorral is ugyanaz, semmi nem változik tőle, mellesleg ha nem fogja a kuplung akkor sem változik, tehát ha simán tekerném akkor is szorul, tehát így is úgy is, akkor ha átváltom kerékpár üzemmódba akkor tudom tekerni, de motor módban semmiféleképpen. Miért szorulhat?
2022. febr. 21. 17:26
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!