Univerzális hibakód olvasóból milyet használsz? No name márkát nem vennék, csak valami normálisabbat, ismersz ilyet?
A legjobb ilyen ami létezik az a Carly.
Ilyet használnak több ezren az USA-ban, Angliában és Németországban is.
Keress rájuk a neten.
Igen borsos ára van,de szerintem megéri.(én is ilyet használok már 2 éve)
Gyári BMW/Mini/Rolls és Gyári VAG rendszeren alapúl. De minden másik autóval is használható tehát univerzális,csak ezek a fő erősségük.
Ezekben programozható is az autó kedv szerint, pl. DVD/TV/Mp4,Kamera menet közben,övjelző,fények,jelzések,Minden Szervíz stb.. kicsit érteni is kell azért hozzá (Az egyik szoftver fejlesztő a Carlynál volt BMW mérnök :) )
Összehasonlítás képpen, Golf 7 nél szóról szóra ugyan azt dobta mint a márkaszervízben (tapasztalat)
Igen borsos ára van és Telefonos app/éves feliratkozás is szükséges hozzá (az Adapter 1x 60 valahány € az App minden márkára éve 90€ körüli)
(Megjegyzem ez személyes tapasztalat és semmi szponzor mielőtt valaki nekem esne :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!