Elég levenni az akksi sarut?
Beletört két lengőkar csavar az autó bölcsőjébe, de kilóg annyi hogy rá tudok hegeszteni inverterrel. Elég ilyenkor levenni az akksi sarukat, vagy kell más óvintézkedés?
Az alany egy 2003as golf.
Persze, elvileg egyet is elég levenni, de én azt javaslom hogy vedd le mindkettőt mert különben fenn áll az esélye annak hogy a kábel "visszaugrik" a helyére és hozzáér a saruhoz.
Én, lehet hülyeség, de biztos ami biztos alapon ki szoktam venni és letenni a kocsi mellé, így biztosan nem felejtem el😅... Mondjuk az ajtót is 2× szoktam megnézni hogy bezártam-e már - már kényszeresen, na😂😂
#5 Ha valaki ennyire aggódik miatta, hogy "visszaugrik a kábel", az tenni szokott az akkusarura egy rongyot. Egy normális szerelőnek úgyis szokott kéznél lenni mindig rongydarab. Én általában nem vagyok ilyen, de volt már rá példa, hogy annyira be volt építve a kábel, hogy nem lehetett félrehúzni és csak odatettem egy rongyot.
Mondjuk hegesztéshez nekünk van akkucsapdánk, nem kell lehúzni semmit, de egyéb helyzetben jó a rongy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!