Melyik 2-5 éves dobozos autót ajánlanátok? Csak a Fordba van 3 személyes?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy dobozos autót. Olyan VW Caddy méretűt.
Nem szoktam fekudni a kocsiba, de örülnék neki, ha kicsit dönthető lenne az ülés,ergo legyen azért kényelmes. Villanyszerelés EV lenne a cél.
FORD Transittot vezettem sokat, az újat, de egyenlőre olyan nagy kocsiba nem kondolkozom, de az a kaliber nagyon tetszett.
Esetleg ha nincs semmilyen szempont árban melyik lenne a legolcsóbb márka?
2022. febr. 17. 16:35
1/4 anonim válasza:
Mennyire van "komoly" felszerelésed? Egy átlag maszeknak elég általában egy mezei kombi autó is. Kényelmesebb és olcsóbban is fenntartható.
3/4 A kérdező kommentje:
Haat majd szétnezek ott is de azért kell nem ritkán létra, kocsi tetejére nem kötném szívesen, a dobozosban egy osszehajthato sokan elfer és még rendezgetni is tudom az anyagokat, a nagy furgon meg fenntartása miatt nem erőltetem egyenlőre, pedig az lenne igazából a legjobb. :)
Köszönöm második, sokat segítettél 🥰
2022. febr. 17. 20:25
4/4 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!