Szép ez a fényezés a BMW-nek?
Figyelt kérdés
Írjátok be a videó címét a YouTube keresőjébe, valamiért nem enged linkelni: The V12 BMW M760i is Smooth, Speedy, and Stealthy - but the S63 is More Luxurious (In-Depth Review)2022. febr. 16. 10:48
1/8 anonim válasza:
A link gondolom ismeretlen fogalom számodra....
2/8 A kérdező kommentje:
Az olvasás gondolom ismeretlen fogalom számodra.
2022. febr. 16. 10:56
4/8 anonim válasza:
Szerintem nem. Nekem jobban bejönnek a fekete-fehér árnyalatú fényezések. Max kék.
5/8 anonim válasza:
Nem volt még ilyesmi színű autóm. De ennek a BMW-nek tulajdonképpen nem is rossz.
6/8 A kérdező kommentje:
Azért egy 2000 dollárú feláras, nem tudom milyen bordó fényezés elég feltűnő. Nyilván, hogy a videó nem adja vissza teljesen a megjelenést, bár így is szép. Az ilyen fényezések élőben úgy mutatnak, hogy szinte maga alá csinál az ember.
2022. febr. 16. 11:36
7/8 anonim válasza:
"Valószínű, hogy nem is lesz, mert ez a BMW-nek az egyedileg kevert színe."
Köszönöm a hasznos információt. Egy szóval se azt írtam, hogy pont tökéletesen ugyanilyen BMW-re vágynék. Csupán megjegyeztem, hogy nem volt ilyesmi (nem azt hogy tökéletesen ugyanez) árnyalatú, színű autóm, más márkából se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!