Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy üzemképes négyütemű...

Egy üzemképes négyütemű Keeway robogó megér 50000ftot?

Figyelt kérdés
28000km van benne,egy idős ember használta évekig elég sokat. Nem értek hozzá.Állítólag kicsit gyengébb mint régebben ,de használható,indul,kicsit karcos.Még egy kérdés,ha lerobban akkor ezeket lehet tolni nincs olyankor motorfék,üresbe marad?
2022. febr. 13. 17:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Simán megér annyit ha működik.

Igen, lehet tologatni nyugottan nem hajt vissza. Ez mondjuk hátrány is, hisz nem lehet betolni őket.

2022. febr. 13. 18:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha indul és használható akkor bőven megér ennyit. Az hogy ezsttétikailag kicsit karcos meg látszik rajta hogy volt használva az belefér. Szerintem hirdesd meg mondjuk 60-65 ezerért és várj 2-3hetet hogy mennyien érdeklődnek meg ha alkudozni akarnak akkor próbálj minél kevesebbet engedni és ha nem nagyon ugranak érte akkor később viheted lejjebb az árát már ha nem sürgős az hogy eladd.

Ha sürgősen el akarod adni tedd fel 50 ezerért írd oda hogy fix áras, amit tudsz leírod a hirdetésbe, ha vannak kisebb hibái ird bele a hirdetésbe és adásvételin is legyen lepapírozva meg az hogy rejtett hibákért nem vállasz felelőséget. Aki ezeket vállalja elfogja vinni 50 ezerért mert nem nagy ár érte. A Keeway robogók meg elég jók azért.

2022. febr. 13. 19:24
 3/8 anonim ***** válasza:

#2 szerintem vételi szándékkal rendelkezik a kérdező, nem eladni szeretné.

Kérdező:

Jó lehet egyébként, GY6-os kínai motorblokk van alatta, ami ha elromlik minden motoros, robogós boltban polcról szolgálnak ki. Felhasználás, karbantartás függő, hogy kinek mennyit megy el. Ha kap gyakran olajcserét (nekem 2-3000km rémlik), végáttétel olaját is cseréled minden második olajcserekor, légszűrő, variátort, szíjat, kuplungot ellenőrzöd akkor sokáig kiszolgál.

2022. febr. 13. 20:16
 4/8 anonim ***** válasza:

1000-1500 az olajcsere periódus, mivel nincs benne olajszűrő.🤷‍♂️ Vagyis van egy másik "leengedő" csavar is, ahol ki tudod venni a kis fémhálót, ami olajszűrés címszóval van benne. Azt érdemes minden olajcserénél kivenni és megtakarítani egy kis benzinben.

Egyébként jó kis motorok ezek, a variátornál egy kis trükközéssel semmi perc alatt el lehet érni hogy beleszaladjon a 80-ba.

2022. febr. 13. 20:24
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Mi vagy te? Látnok? Annyiból megállapítod a motor kialakítását, vagy Keeway?

2t is van belőlük dögivel.

2022. febr. 14. 06:39
 6/8 anonim ***** válasza:

#4 szerinted melyik Keeway robogót adnák 50.000-ért? Valamelyik 50-es kávédaráló lesz az. Ha négyütemű,akkor pedig GY6-nak lesz az ezredik kínai klónja.

Meg a kérdező, ha ilyet kérdez, hogy lehet-e tolni őket, akkor valszeg nincs külön motoros jogsija (A1/A2/A) csak a B-hez kapott AM. AM pedig 50ccm.

2022. febr. 14. 08:12
 7/8 anonim ***** válasza:
#5-nek ment, bocs.
2022. febr. 14. 08:13
 8/8 anonim ***** válasza:
#5 Nem kell látnoknak lenni ahhoz, hogy értelmezzem a kérdést. Írta a kérdező hogy 4t, keeway-ból pedig a 4t az mindenképpen Gy6, a 125-ös is. Na én az 50-es gy6-os motorról beszéltem, az mindegy hogy Keeway, Rieju, vagy épp Kymco vázban van, a motor az ugyanaz.
2022. febr. 14. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!