Miért indul nehezen?
Figyelt kérdés
Van egy 2006-os Chevrolet Lacetti-nk, 1.4-es 16 szelepes benzines. Reggel beindítjuk, kiállunk a kapu elé, leállítjuk. Másodjára nagyon nehezen akar indulni. Teker-teker az önindító, a fordulatszám ugrándozik fel, hogy indulna, de nem indul. Sok próbálkozás után viszont beindul, onnantól szinte semmi baja. Illetve néha a "Check Engine" lámpa kigyullad. Mi lehet a baj2022. febr. 13. 12:42
1/4 anonim válasza:
Szerintem túl sok üzemanyagot kap hidegindításkor és fullad második indításnál. Nem fogyaszt sokat? Minek állítod le arra a pár percre? Nem tesz jót neki.
2/4 anonim válasza:
Szerintem is az a baja,amit az egyes írt.
Az enyém is csinálta ezt.
Nem szoktam leállítani amíg nem alszik el a hűtővíz lámpa
Ha véletlenül leáll,akkor újraindításkor,ha úgy érzed mindjárt indul,egy pici gázt szoktam neki adni ,nem mindig sikerül elsőre,de ez nekem bevált.
Ha beindul, utána még nyomok álló helyzetben párszor gázt és utána beáll az alapjárat.
3/4 anonim válasza:
ki kéne olvastatni a hibát...
És kiderül mi a bibi
4/4 anonim válasza:
Ki kell olvasni, majd gondolkodni a hibán.
Erre érdemi válasz ennyi adat alapján nem adható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!