Majd áprilisban! Addig még olyan fagyok jöhetnek, havazás, stb. hogy veszélyes lenne.
2022. febr. 10. 14:58
2/23 anonim válasza:
Április közepéig várj vele. Annyira nagyon melegek nem lesznek még, a 30 napos előrejelzésre nem szabad alapozni mert ez csk tájékoztató jellegű, simán változhat. Majdnem minden évbe volt olyan hogy februárba pár napig tavaszias idő volt aztán jött a keményebb fagy akár hó is. Márciusba is lehet még havazás mert volt ilyen, sőt még áprilisba is, igaz ritka rá az esély de megeshet. Meg manapság már annyira el vannak csúszva az évszakok már ha lehetne ezt annak nevezni még mert igazi tavaszunk nem nagyon volt mostanság, őszünk sem igazán. Meg éjszaka még lehetnek fagyok simán és kerülhetsz abba a helyzetbe hogy éjszaka kell útnak indulnod, nem tudhatod mit hoz az élet ésha nyári gumikkal kell indulnod a jeges úton akkor eléggé megfogsz lepőni.
Annyira még nincs meleg hogy ártson a gumiknak.
2022. febr. 10. 15:11
3/23 anonim válasza:
én március végén csúsztam árokba lefagyás miatt...
2022. febr. 10. 15:19
4/23 anonim válasza:
Felrakatni is kár volt.
Nagy lózung ez az egész, pénz lehúzás.
2022. febr. 10. 15:59
5/23 anonim válasza:
Nem szabad. Attól, hogy napközben pár órán át 10-15 fok is van, attól még ez ennyi és a többire kell a téli gumi. Mit csinálsz, ha áprilisban leesik a hó? (Ahogy ugye szokott?)
2022. febr. 10. 16:00
6/23 anonim válasza:
Nem tudom, te melyik előrejelzést nézed, de én például Időképen most azt látom, hogy hétvégén bőven lemegyünk este fagypont alá, tehát simán mehetsz még jeges úton ha kora reggel mész valahova. Ha a távolabbi kilátásokat nézzük, ott is vannak még 1-2 fokok, ami mint tudjuk, nem kőbe vésett dolog, minél távolabbi kilátást nézel, egyre inkább szerencsejáték a meteorológia. De nem is kell ezt magyarázni, az utóbbi években hányszor volt olyan, hogy márciusban még hó volt? Túl sokszor ahhoz, hogy lecseréld a gumikat. Én március végéig - április elejéig szerintem fent fogom hagyni.
2022. febr. 10. 16:00
7/23 anonim válasza:
#4 Ilyet is csak olyan mond, aki még életében nem vezetett és nincs téli/nyári gumi között összehasonlítási alapja, vagy pedig 20-szal döcög már egy kis esőben is és soha nem használja ki a gumi teljesítményét.
Mindenki más tapasztalatból tudja, hogy hülyeséget beszélsz.
2022. febr. 10. 16:13
8/23 anonim válasza:
Hát én most télen nyári gumival jártam végig. Ezelőtt az összes autómon volt téli-nyári szett külön, de tavaly a téli gumijaimból 4-ből 3 tönkrement. Defekt, szálszakadás, futómű miatt rossz kopás. Úgyhogy kidobtam őket, és nem vettem helyette. Amilyen enyhe telek vannak évek óta, úgy gondoltam nem szükséges, úgyhogy nyárival járok tavaly március óta, és nem volt semmi probléma télen.
2022. febr. 10. 16:31
9/23 anonim válasza:
Aztán majd ha megint le esik 3 centi hó húsvét másnapján lesz ripp-ropp karosszéria.....
2022. febr. 10. 16:46
10/23 anonim válasza:
Tőlem leeshet. Ha valaki balfasz a vezetéshez, az téli gumival is árokban fog kikötni. Nem azon múlik... Aztán le lehet pontozni, de akkor is így van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!