Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi manapság a legolcsóbban...

Mi manapság a legolcsóbban fenntartható terepjáró?

Figyelt kérdés
Olyan kell ami megbízható ,aránylag keveset fogyaszt,olcsó hozzá az alkatrész,1 millió ftig. Suzuki Vitarára gondoltam,de minden ötletet szívesen fogadok.Lada Niva gondolom nem a legmegbízhatóbbak közé tartozik?
2022. febr. 8. 20:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%

lada níva nem megbízható? Ezt honnan vetted? Na jó, igaz, mert ha sosem nyitod fel a motorházat, akkor persze hogy letérdel..

Vegyél bátran Vitarát...

2022. febr. 8. 20:23
 2/11 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ennyiért nem nagyon kapsz épkézláb vitarát, csak rozsdakupacot.

Tehát maradt a niva.

2022. febr. 8. 20:25
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Mit nevezel "terepjárónak"?? Ha terepen, nehéz körülményeken, hatalmas sárban-vízben akarsz járni akkor azért a Nívát ne hasonlítsd össze a vitarához, de még a márkásabbnak elkiabált japán és amerikai terepjárókhoz sem. Ahol a lada niva és az uaz simán elmegy ott a divatos márkák régen behalnak.
2022. febr. 8. 20:48
 4/11 Valentino BROssi ***** válasza:
79%
Ennyiért egy ló.
2022. febr. 8. 20:50
 5/11 anonim ***** válasza:
11%
Nézd meg a Nissan Terranokat ,meg 1 milláért már Toyota Rav4et meg Honda CR-Vt is látni
2022. febr. 8. 22:40
 6/11 anonim ***** válasza:
53%
Dacia duster
2022. febr. 9. 11:56
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Egy valaki írt normális alternatívát, és nullára pontozzátok, gratula. Dacia Duster az az autó, amivel közlekedni lehet bárhol, hosszútávon is, és a terepen is elmegy. És dícsértétek a Nivát, hát én Nivában nőttem fel, tizenkevés évesen már Nivával csapattunk egész nyáron meg télen is a mezőn, mert haveroméknak az volt, megtehették... Na most így ismerve a Nivát, én a falu határán kívül már nem merészkednék Nivával.
2022. febr. 10. 22:16
 8/11 anonim ***** válasza:
1 millióert nincs duster.
2022. febr. 11. 00:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Már megint összehasonlítod a Dastert a Nivával. Értsd már meg (ráadásul azt mondod próbáltad mindkettőt) az egyik terepjáró, a másiknak egy kicsivel jobb a terepjáró képessége mint egy sima kocsinak.
2022. febr. 11. 07:09
 10/11 anonim ***** válasza:
A Nivával nem érsz el a terepig sem. Meg hol jársz Magyarországon olyan terepen, hogy fúú, Niva kell? Ahol a Duster nem megy el, oda nem kell autóval menni. Kicsit belelátok a dologba, épített Patrollal offroadoztam nen is olyan sok éve.
2022. febr. 11. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!