Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek Dodorról és...

Mi a véleményetek Dodorról és a képzéséről? Megéri azt az 50.000 forintot,amit elkér érte vagy az már sok lenne?

Figyelt kérdés
Voltam elég sok képzésen életem során,de Dodoron még nem.Tavaly elszerettem volna menni,de egyéb teendőim akadtak és nem tudtam,most viszont azt láttam,hogy emelkedtek az árai a tavalyihoz képest.Aki volt már ilyen képzésen annak mik a tapasztalatok?

#Dodor #Kanyarodásképzés
2022. febr. 8. 13:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem annyit kér, amennyiért még elmennek. Ennek az összegnek hatalmas része csak marketing. Szerintem. Az ő képzése 4 órás, szerintem rohadtul nem ér meg 50 ezret. Vannak egyéb, sokkal hosszabb képzések fele ennyiért, amik tippre ugyanolyan hasznosak. Ebben az 50 ezerben 35 ezer a marketing. Az, hogy "Dodor".
2022. febr. 8. 13:29
 2/7 anonim ***** válasza:

Alapvetően szerintem egy olyan képzésért ami a közúton van, saját motorral, azért sok.

Persze rengeteget lehet tanulni, kiváló a hangulat, én Dodort nagyon csípem is mellé.

Mindezek ellenére olcsóbban is kaphatsz hasonló, vagy akát jobb tudást is.

2022. febr. 8. 13:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Honda safety-nel az alap 1 képzés sokkal többet ad. Viszont az 2 napos, adnak motort, ebédet és 59.000Ft!
2022. febr. 8. 17:09
 4/7 Mickbro ***** válasza:

Nincs tapasztalatom semmi, egyszer mentem egy mankókerekes géppel, közben az oktató beszélt hozzám...ennyi.

De elképzelésem van.

Haverom volt a Honda safety képzésen, nem rossz.

De azt kérdezném, h egy 125 vagy 250-es mocid van, amivel a városban csapatsz? Akkor neked valók ezek a kis sebességű képzések, mert ezek a városi közlekedésre remekül felkészítenek.

De ha van egy GSXR600-ad, és 170-nel tépsz vele a Mecsekben, akkor ezekkel a bója kerülgetésekkel nem sokra mész.

Azt gondolom, h a pályázás az , ami felkészít a nagy sebességű kanyarodásra, a hirtelen 200-ról való lefékezésre. Vannak ilyen képzések is.

Hogy Dodor képzése milyen, nem tudom.

2022. febr. 8. 19:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Mecsekben 170-el? Nagy sebességű kanyarodás az erdőben? 🤔

Köszönöm kihagyom.

Menj le Kakucsra és ott lehet feszegetni a határokat. Ha eldobod akkor meg ott az orvos helyben.

Persze ez pénzbe kerül...

Csak a donorok száguldoznak közúton. ;-)

2022. febr. 8. 19:57
 6/7 A kérdező kommentje:
650 ccm gépem van.A szezon 60%-a városban gurulás 40% meg túra és szerpentinezés.
2022. febr. 8. 19:58
 7/7 anonim ***** válasza:

#4 Ha nem tudsz bójákat kerülgetni, akkor a nagyobb sebesség sem neked való. Amúgy a Safety már a Kakucson is tart tréninget.

Ha meg a bójakerülgetés technikáját nem tudod 20km/h felett alkalmazni, akkor megint problémák vannak a fejedben.

Dodor képzésének az ára arra a 4 órára szerintem akkor sem érné meg, ha két hétig ő fizetné a tankolásom, és a képzés előtt-után is megetetne. Arról nem is beszélve, hogy fogalma sincs a biztonságos motorozásról, csak kimegy a közútra ökörködni, és viszi magával a fizető birkákat.

2023. okt. 17. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!