Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Focus 1.6 mk2 (74kw)...

Ford Focus 1.6 mk2 (74kw) irreálisan sokat fogyaszt bár még hosszútávú tapasztalataim nincsenek vele. Mi lehet az oka, első körben mit érdemes csinálni? (részletek a leírásba)

Figyelt kérdés
Nemrég vettük az autót, amikor hazamentünk vele megnéztem a computert, 11.4 litert mutatott. (105 km volt a hazaút főleg autópályán), kinulláztam fogyimérőt azóta városban használtuk max 4-5 km utakra. Összesen mentem vele 160 km-t, és a tankoláskor háromnegyed felett lévő mutató lement fél alá. Ez ránézésre is sok nem nagyon kell számolgatni. Az autó most megy szervizre, hogy az alap folyadékokat megkapja (olaj, légszűrő stb). Érdemes már most felvetni ezt a problémát vagy olajcsere után járassam még? Terveztem pár hosszabb utat vele hátha javul valamit.
2022. febr. 1. 17:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A megoldás, hogy eladod és veszel egy Ford Focus 1.5 TDCi 120 LE 1499 cm3 fogyasztásod 4-4,5l lesz.

[link]

2022. febr. 26. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!