Melyik a jobb? Mercedes, Bmw, Audi
Egy szavazás keretein belül döntsük el végre, választ kapva az örök kérdésre.
Melyik a jobb? Mercedes? Bmw? Audi?
Nem kell túlgondolni, csak nyomsz egy szavazatot és kész.
Köszönöm
Ritka értelmetlen kérdés.
A szavazás inkább azt mutatja meg, melyik márkának van több rajongója ezen a weboldalon.
Nem gondoltam túl, csak értelmeztem.
Amúgy pont annyi értelme van a kérdésnek, mintha azt írnám ide, hogy a fölöttem lévő kommentelő meleg.
Nyilván egyértelmű, hogy kategórián belül kell gondolkozni. A német nagy trió úgy van kitalálva, hogy minden egyes modellnek megvan a párja, vagyis a közvetlen konkurenciája a másik márkánál, ugyanannyi lóerős motorral, ugyanakkora hellyel, és még az árazás is ugyanaz. Audi A6 - Mercedes E-klass, BMW X5 - Audi Q7, és így tovább. Nyilván nettó idiotizmus erre gondolni, hogy Mercedes A140 - Audi A8 2022.
Na de a lényeg, ennek tükrében magasan az Audi vezet, legalábbis nálam. Anyagminőség, összerakottság, ergonómia, megbízhatóság. De ízlések és pofonok, minden elismerésem a BMW-nek és a Mercedesnek is, mindhárom márkát imádom, a német precizitást és elveket tükrözi mindhárom márka, amit én személy szerint imádok. De nálam az Audi a nyerő, tapasztalatból mondom, volt mindhárom márkából több modellem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!