Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ablaktörlő lapát csere helyett...

Ablaktörlő lapát csere helyett más olcsóbb megoldás van?

Figyelt kérdés

2008-as passatomon megadta magát, előbb a jobb oldali de most a vezető oldalirol is levállt a gumi és tegnap szitálo esőbe alig láttam.

felmentem a bárdi autó oldalára és ilyen 7000 ft korul lenne 2db létezik nem tudom de nagyon drága.

2022. jan. 30. 11:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%

7000Ft drága?! :O

Én most cseréltem le a gyárit a 4 év után. Még az esem volt teljesen használhatatlan, de kicsit már mintha meg lett volna keményedve a gumija. Mivel nem nagy tétel (7000-nél drágább volt) és nem is kell sűrűn cserélni, szerintem simán belefért.

A másik, ne a Bárditól vedd! Nem tudom létezik-e drágább hely, ha magánszemélyként vásárolsz. Kíváncsiságból most én is megnéztem. Nekem csak egy mezei Astrám van. Első ablaktörlő párra kétfélét hoz, mindkettőt aranyáron: Denso 22.000Ft, Valeo 23.700Ft. Eszembe nem jutna itt megvenni! Előtted az internet, nézz utána, máshol ezeket töredékáron megkapod ehhez képest!

2022. jan. 30. 13:14
 12/16 anonim ***** válasza:
53%
Ha ez megnyugtat én darabját vettem 7ezer körüli áron :D
2022. jan. 30. 13:47
 13/16 anonim válasza:
82%
Majomra van ,banánra nincs? 1-2évente kéne cserélni. Ha csíkot hútz már a rendőr figyelmeztethet. Teljesen kiakaszt az ilyen emberi gondolkodás. Hányan járhatnának szép nagy kényelmes autóval pl passáttal. De men merik megvenni mert ha valami komolyebb szerelni való van az lehet zsebbenyúlós. Te baszki meg villogsz egy passzáttal mert egy kis honda jazz vagy egy astra nem elég jó. Egy ablaktörlőre meg 7000 az sok. A gumikat honnan veszed? Csak mert 16 inkább 17es kell rá. Drágább mint a 14 es...
2022. jan. 30. 15:18
 14/16 krwkco ***** válasza:
100%
Ha van a közelben Homasita bolt, ott lehet külön ablaktörlő gumit kapni. Ha az olcsóbb ár fejében hajlandó vagy kifűzni és befűzni, akkor az az előnye is megvan, hogy ha eddig jól simult az ablakhoz a törlőtest, akkor azután is jól fog. Grafitosat vegyél, a szilikonos vacak.
2022. jan. 30. 18:08
 15/16 krwkco ***** válasza:
41%

És a majmozók figyelmébe: ha a majom megeszi a sárgarépát, zöldséget is, akkor felesleges mindig banánnal tömni. Az állatkertben sem csak banánt kapnak, pedig ott értenek hozzá.

[link]

2022. jan. 30. 18:08
 16/16 anonim ***** válasza:
64%
Én próbáltam azt a homasitás grafitost. Nem volt drága, de kidobott pénz volt. Nagyon hamar csúnyán törölt. Inkább megveszem a Bosch Aerotwint és évekig nincs rá gond.
2022. jan. 30. 19:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!