Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Waberer's-hez menni érdemes...

Waberer's-hez menni érdemes csak az új kamionok miatt?

Figyelt kérdés

Náluk ugye csak új vontatók vannak, elég sok a nagyfülkés autó amik kényelmesebbek is és csak új technológia, nem 10+ éves gépek.

Kívülről egész jó állapotúnak tűnnek.

2022. jan. 28. 11:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#9 az euro5 meg 6 ot a fulke miatt mondtam te madar, jartam volvoval, regivel meg ujjal is, borzalmasan fos gep(ek). Merci millioszor kenyelmesebb es fejlettebb, daf luxus hotel ehhez kepest, uj scaniat nem vezettem csak regebbit abbol is kozepfulkeset szal arrol nem tudok nyilatkozni, a MAN is millioszor tagasabb es praktikusabb, de mondjuk minosegben az is egy hulladek.

De csak hogy egy konkret peldat emlitsek, az elektromos kezifeket ha nem tokig rantod be akkor kioldja magat, tobbszor volt hogy behuztam, megjelent a P a kijelzon aztan egyszer csak elkezdett gurulni mert kioldotta magat… hogy mennyire kis kutyaol arrol ne is beszeljunk, az egesz fulke szurke olyan erzes benne ulni mintha temetesen lennek es hasonlok… ha meg neked ezek nem szamitanak akkor eleg igenytelen egy péló lehetsz oreg

2022. febr. 1. 09:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Gyári szürke belső nekem sem jön be és a főnökömnek sem ezért is van ki bőrözve egyedileg a beltér . Nekem az elektromos kézifékkel semmi gondom nem volt . Nem vagyok egy valami nagy darab így én el férek a nagy fülkés fh fülkéjében nyilván minden kamionban van követni való . Nézd meg a kermoros szerelvényeket és rá jössz, hogy azért ezek nem a széria alap dolgok . Enyémben pl fekete és barna a beltér .

MAN-ről annyi a véleményem , hogy oké nagynagy nagy a hely benne , de egy silány anyagokból gyártott olcsón össze rakott cucc , de felszereltség függő sok minden .

Első cég ahol dolgoztam ott MAN volt a flotta , hát elment kezdőként .

Utánna ahol voltam ott mercik voltak nekem személy szerint baszta a szemem , hogy minden átok verte műanyag zörgött és nyekergett. Fura módon a volvoban kuss van nem zörög semmi , hogy gyárilag milyen lehetett és mennyire tudott zörögni azt nem tudom én már így kaptam meg át alakítva . Őszintén eddig 1 vontató ami megfogott az előző cégnél a 2010-es topline fülkés R730-as scania onnan azért jöttem el , mert a cégtulajdonos halála után meg szűnt a cég .

Nekem azóta amikor ott dolgoztam jött az , hogy bőr belső az alap az összes kényelmi extrával együtt ami az adott vontatóba kérhető. Tudom tudom millió éve Teheránba Rába és ahoz hasonló gépek jártak csak akkoriban azok voltak a modern technikák és el telt azóta bőven 30-40 év .

2022. febr. 1. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!