Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mikor kapom meg a törzskönyvet...

Mikor kapom meg a törzskönyvet? Többi lent.

Figyelt kérdés
Egy hete hoztam el a használtautómat a kereskedésből. Vagy is magánszemélytől vettem a kocsit, de a honosítást egy autókereskedéssel csináltattam. A törzskönyve, gondolom ez egy plasztik kártya lenne, nekem nincs meg, nem kaptam kézhez, kocsiban nincs. Ezt küldik majd? Mennyi az átfutási ideje ennek?
2022. jan. 27. 19:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha át lett íratva, pár nap alatt postázzák lakcímre.
2022. jan. 27. 19:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem is fogsz hozzá azonnal kapni, hiszen a nevedre szólóan le kell gyártani. De nincs is rá szükséged az autó használatához, hacsak nem akarod azonnal eladni.

Igen, postázni fogják ajánlott levélként. Használt és új autónál is én egy jó hónap múlva kaptam meg.

2022. jan. 27. 19:44
 3/6 anonim ***** válasza:
19%
Nekem nincs törzskönyvem. Vagy ha van is, nem tudom, hogy hol. Kell az egyáltalán?
2022. jan. 27. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
1-2 héten belül kiküldik ha jól tudom max 1 hónap a határidejük tehát lehett csúszhat addig de nem nagyon szokták ezzel húzni az időt. Nekem tavaly 8 munkanap alatt megjött.
2022. jan. 27. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:
53%
Miért lettem lepontozva? Mert nincs törzskönyvem? Mintha óvodában lennénk. Nem is tudom, hogy hogyan néz ki. Nem ugrik be. De mondom, az is lehet, hogy van, csak valahol a polcon. Megnéztem a Google képek alapján, hogy miként néz ki, majd holnap előkeresem. De nem tudom, hogy miért fontos ez amúgy is. 21-ik században már ilyen kártyának nem kellene léteznie.
2022. jan. 27. 21:57
 6/6 anonim ***** válasza:

#5: Nyilván azért, mert kellene, hogy legyen. azzal igazolod, hogy tiéd a kocsi, ha elveszik a forgalmi, valamint eladáskor át kell adnod az új tulajnak.

Kérdező: Pár nap, 1-2 hét max és küldi postán

2022. jan. 28. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!