Skoda Octávia miert eszik ilyen sokat?
Figyelt kérdés
1.6 benzin 101 le földútra vettem de nagyon sok benzint megeszik eladni sajnálom mivel nagyon megbizható. Szerintetek érdemes mellé egy 60 ezer körüli suzukit venni papirok nelkül? Az kevesebbet fogyasztana?2022. jan. 25. 09:15
1/10 anonim válasza:
A suzuki is megeszi amit megkell.
Nekem volt és az is sokat evett, 3* voltam szervizben és szinte kinevettek hogy a reklám az más.
2/10 anonim válasza:
Nem írtad mennyit fogyaszt. Amúgy attól hogy kicsi a benzinmotor még nem fogyaszt keveset. Pláne Octaviánál, hatalmas tepsi lomha motorral, forgatni kell hogy menjen is és akkor bizony eszik.
3/10 anonim válasza:
Földúton minden autó sokat eszik.
4/10 anonim válasza:
Mennyi a sok? Ennél olyan 9-10 liter még teljesen normális, mert nagy kasztni, gyenge motorral.
5/10 anonim válasza:
Dízel az keveset eszik 6-7 liter között de az meg nem folyamatos földútra van rövid távokra.
6/10 anonim válasza:
Föld útra én anno aprilia tuareget vettem. Az is g@ci sokat evett, de legalább ment mint a rohadás.
7/10 anonim válasza:
1.6 a kategória iszákosa , de neki 1m km olyan mint másoknak 500ekm . földúton simán megeszi a 10l is , téligumi + saras út akkor a fogyasztása végtelen
8/10 anonim válasza:
Ahogy írták előttem is, földúton , pláne ha nem is tudsz felkapcsolni akkor minden autó sokat fog enni. Nekem ilyen Octaviám van, és pont ezzel az AKL motorral. 7 liter alá nem lehet szorítani műúton se, vegyes használat mellett.
9/10 A kérdező kommentje:
Mert volt egy Opel F astrám is 1.7 Dizel volt de rettentően keveset evett de kb. 50 km alatt meghalt a motorja
2022. jan. 25. 18:18
10/10 anonim válasza:
Skoda oktavia ember vettel volna akkor mar Passatot.. Nemetek jobban ossze rakjak mint ezek a Szlovak kutyak. Amugy ha foldutra vetted es pl 1es, 2esben haladsz max nyilvan sokat fog enni.
Nekem mitsubishi carisma 1.6 benzines autom van atlag 6L a fogyasztas. De nyaron ha jarok pecazni es be van tarcsazva a szantofold en atmegyek rajta a kocsival egeszen a to vegeig de sose vettem eszre hogy tul sokat evett volna. Igaz nem mentem sokakat szantofoldon oda vissza 20km kb par alkalommal. De foldes uton meg szintugy nem evett tobbet max 8L/100km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!