Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem néznek majd hülyének...

Nem néznek majd hülyének szakszervizben?

Figyelt kérdés

Vezérlés cserére viszem a kocsimat márkaszervizbe.

Viszont van olyan gond még a kocsival, hogy meghalt a klímakompresszor, de szereztem hozzá egy jó állapotú bontottat csak még nem tettem be a helyére, de lehúztam a csatit róla hogy véletlen se induljon el. A szerviz viszont nem vállalja hogy be teszi nekem, mert bontott és vitt alkatrészekkel nem dolgoznak. Újat több százezerért meg minek tetessek bele ha itt van egy jó.

Teljes átvizsgálás is lesz az autón szóval biztosan észre veszik. Nem néznek majd hülyének ha megkérem őket hogy ezt hagyják így nekem, mert majd én bele teszem a kompresszort?

2022. jan. 24. 09:08
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
nem kell magyarázkodni; még vizsgálat előtt megmondod, hogy a klíma hibájáról tudsz, ne foglalkozzanak vele
2022. jan. 24. 09:15
 2/8 krwkco ***** válasza:
97%
Fel kell iratni a munkalapra, hogy tudsz a kompresszor hibájáról és a javítását nem kéred. Akkor nem fordulhat elő, hogy nem jut el a szerelőhöz az információ. Rendes szervizben nem fognak bele egy ilyen költséges javításba a tulaj értesítése nélkül. De sosem lehet tudni. Jobb az írásos rögzítés.
2022. jan. 24. 09:36
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

mibőlderült ki hogy hibás a kompresszor. Az elvileg húsz-harminc évig vidáman működik

A klímának más baja is lehet, anélkül hogy észrevetted volna.

2022. jan. 24. 10:12
 4/8 A kérdező kommentje:
#3 Kevés volt benne a gáz, egy ideig működött aztán rántott egyet a kocsi mert megszorult a kompresszor tengelye.
2022. jan. 24. 10:16
 5/8 anonim ***** válasza:
91%

"de szereztem hozzá egy jó állapotú bontottat "

Nem tudom, hogy mennyire rágtad bele magad a témába, de nem biztos, hogy te magad csak úgy otthon kicseréled, aztán elviszed valahova feltöltetni. Van mikor az egész rendszert át kell mosni, főleg így , hogy megragadt és a kopadék bekerülhetett a rendszerbe. Bontotal is megvan a kockázat, hogy nem-e kezdte ki a belsejét a pára ha sokat volt a bontó polcán.

https://www.youtube.com/watch?v=wtAkWPobCls

2022. jan. 24. 10:45
 6/8 A kérdező kommentje:
#5 Át lett mosta a rendszer, kondenzátor cserélve újra. Felújított bontott kompresszor lett szerezve hozzá.
2022. jan. 24. 10:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem néznek hülyének, ők azt csinálják amit te kérsz. Nekik tökmindegy, csak fizesd ki :)
2022. jan. 24. 11:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, mert nálunk nem szoktak ilyenen problémázni, főleg ha már nem garanciális autóról van szó, pedig szintén márkaszerviz. Annyi hogy hozott alkatrészre nem vállalnak garanciát, ami szerintem evidens.

Ha problémáznak azon, hogy a kompresszorral ne foglalkozzanak, szerintem ott kell hagyni őket és keresni más szervizt.

2022. jan. 24. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!