A3 8P-ből melyik a legmegbízhatóbb motor?
Egyértelműen az 1.6 szívó. Gyenge de legalább a világból kimegy.
Az 1.9 TDI-t csak azért nem mondom, mert mostanra nincsen egy darab normális állapotú sem belőlük.
A BGU-ra gondol. Szerintem egy kalap hulladék az a motor, nekem nagyon zabálta az olajat és amikor utánajártam a témának kiderült hogy elméreteztek valamit a gyűrűknél és nagyon sok vált egy olajzabáló szemétkupaccá.
Csak akkor vennék 8P-t ha van sok pénz banánra.
Elég csak gyűrűzni, lehet én lettem elkényeztetve a Hondák és Lexusok között, de nekem ez azért nem épp egy kis dolog. Nekem az a normális hogy normális karbantartás mellett majd esetleg bőven 300e km felett gondolkozol ilyenen.
Valami mindig megdöglött a kocsin és persze benne van a pakliban hogy én voltam ilyen szerencsétlen, aztán megláttam hogy a csoportban sokan csak pénztemetőnek hívják a sajátjukat, utána már tudtam hogy ez nem egyedi.
Prémium autó, érződik az anyaghasználaton, az összeszerelés minőségén, többet ad mint egy Golf és megértem ha valaki ezért hajlandó többet áldozni a fenntartásra, de én nem szeretem belelapátolni. A Lexus ugyanazt adja de annyiba kerül fenntartani mint egy Swiftet.
Én hozzászoktam az állandó szervízhez sajnos.
Viszont kisebb gyűrűméretnél oválisan kopik a henger tudtommal.
Milyen Lexusod van?
A csoportban csak gyűrűzésről volt szó, de annyira nem másztam bele mélyen a dologba. Elregéltem a problémáját és fillérekért megszabadultam tőle.
Egy CT200h és egy IS200 van. A CT simán hozza az A3 minőséget, hajtáslánc az Prius P3, problémamentes. A régebbi Lexusokban még nem éreztem a németes prémiumságot, az IS200-ban sem lehet de nagyon jó autó a maga módján. Ha A4-ben szeretnéd érezni magad akkor IS300h kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!