Mi lehet az autómmal? Lent kifejtem!
Sziasztok!
Történt velem, hogy voltunk vásárolni. Sétáltunk ki az üzletből láttam messziről, hogy folyik a kocsiból a hűtővíz. Pont volt mellettünk egy bolt bementem vettem. Feltöltöttem nem csöpögött. Kb mentünk egy km-ert. Leálítottam alánéztem nem csöpögött viszont a tartályból hiányzott (gondolom amit a motor beszívott)
Raktam bele, azt mondták rakjam a maxik induljak haza a nyomás miatt nem fog elfolyni ha elfolyik ugyis jelez, hogy felmegy a víz hőfok stb.
Elindultunk haza. 30km. Végig 90en volt a víz ahogy megszokott szokott lenni. Beállok a parkoloban üres a tartáj.
Másnap elvitték kiis lett cserélve bent egy hűtővíz elosztó viszont nem működik a fűtés. Ott van napok óta a szerelőnél és nemtudja mi a baja. Lehet valami megfőtt?
Viszont ha az összes víz a motorból is elfolyt akkor jeleznie kellett vna valaminek nem?
Audi a3 2004 ről van szó
Lehet, a hűtőd lukas. De meg tudja enni a motor is ilyen gyorsan, ha rossz a hengerfej tömítés.
Nem az összes víz folyik el, marad benne, annyi épp, hogy nem fog jelezni semmit.
Nálunk egy 1.5 dízel renault csinálta, hőfok rendben volt, de víz nem volt a tartályban, annak rendje módja szerint át is égett emiatt a hengerfejtömítés.
Egy elosztó volt tönkre menve ahol kifolyt a hűtővíz. Ami ki is lett cserélve.
Viszont nincs fűtés az autóban. Szerintetek?
Levegős a fűtőradiátorod, vagy lelégteleníti magát, vagy le kell légteleníttetni.
Amúgy ilyen velem is volt termosztát háza volt repedt, hidegen nem fojt viszont menet közben melegen/nyomás alatt igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!