Érhet-e kellemetlen meglepetés az alábbi figyelmetlenségem miatt autóvásárláskor?
Érhet, persze.
De nem fog.
Ez a cég ebből él. Szerinted ha rossz hírüket keltenék egy ilyen marhaság miatt, az hogyan hatna az üzletmenetre?
Sok évvel ezelőtt...
Hasonló cipőben jártam, mint te, egy kvázi papír nélküli kocsival.
Kolléga mondja: Van komálós, vidd el oda hozzá (címet mondta), hivatkozz rám. (!)
Odavittem az autót, mondtam a "varázsszót", hogy a "Sityu kollégája vagyok, ő küldött"
Öreg fószer rám mordult: "tedd csak le oda a létező papírjait (egyetlen adásvételi, +kinti forgalmi), adjad megfelé (sic!) a telefonodat, oszt' majd szólok!"
Papírokat letettem, és balra el.
Másnap reggel, úgy 9 óra felé:
"Jöhetel a kocsidért, minden rendben! A kötelezőt majd akkor köSSük (ezt is így), ha megjössz!"
Odamentem, kocsin rendszám, forgalmiban a nevem. Biztosítást elintéztük, és minden rendben volt.
Évek múlva, mikor eladtam, azt is gond nélkül sikerült.
Általában ez így van, ne aggódj nem vernek át.
Megértem az aggodalmat, de mivel ez gyakorlatilag "szürke zóna" így nekik is lenne veszteni valójuk.
Legyél lazább, nemsokára kész az autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!