Szerintetek a magyar emberek többsége eljutott már arra a szintre, hogy azért vesz autót, hogy hosszabb távon jól járjon, gazdaságosabb legyen a fenntartása, családi állapothoz mérten, stb?
"Miközben az emberek nem azért vesznek Mercedest, hogy a szomszéd előtt villogjanak vele. Hanem azért, mert ők maguk akarnak egy Mercedest."
Hát igen, itt a városban is azért rohangál minden harmadik hülyegyerek régi Mercivel, BMW-vel, mert azt akartak. Vagy inkább azért, mert azt gondolják, hogy menők. Egy dolgot több szemszögből is meg lehet közelíteni.
Az én autóm 8 millió volt. Mikor nézegettem, akkor feldobott a kereső megannyi Mercit, Audit, BMW-t ebben az árkategóriában. Nem azok közül választottam, csak most már nem tudom, hogy akkor alsóbb rendű vagyok-e. Úgy látom, hogy egyesek azt gondolják, hogy aki 8 millióért nem BMW-t vesz, az irigykedik. :)
Igazából tök mindegy, mert úgyis abból az irányból közelíted meg a kérdést ahogy számodra kedvező.
Az előbb még 12 milliós Mercikről beszéltél, most meg a hülyegyerekek lefingott autóiról. Alapból nem egy kategória a kettő.
Majd az egészbe belekevered a magad kisebbségi komplexusát, mintha nem szarná le bárki hogy milyen kocsit vettél vagy egyáltalán létezel-e.
Miért lettél ideges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!