Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ebben a kategóriában minden...

Ebben a kategóriában minden autó ilyen alacsony minőségű?

Figyelt kérdés

Az autóm pár napig a karosszériásnál van, addig egy másfél éves Renault Twingot kaptam csereautónak.

Ahhoz képest, hogy egy szinte új autóról van szó leginkább egy régi swiftre emlékeztet a vezetési élmény. Marhára hangos, rángat induláskor, kb úgy éreztem magamat, mintha egy fűnyírótraktort vezetnék.

Ráadásul a rádió valsz kontaktos, mert kb. két percenként újraindul... Egy másfél éves autóban...

Ebben a mini kategóriában minden autó ilyen alacsony minőségű? Csak mert újonnan ez is van vagy 5 milla...

2022. jan. 17. 16:25
 1/3 anonim ***** válasza:
86%
Azt az autót sokan hajtották, gazdája meg nem volt egy se, az a baja.
2022. jan. 17. 16:30
 2/3 anonim ***** válasza:
96%
#1-nek igaza van, de amúgy sem értem, hogy mit vársz egy ALSÓ kategóriás autótól. Ettől alsó kategóriás. Ja és ha rángat elinduláskor, akkor te nem tudsz vezetni, persze gondolom erre majd jól megkapom, hogy márpedig de igen. De soha autó nem létezett a világon, ami csak úgy magától rángat, szóval... 🤷‍♂️
2022. jan. 17. 16:35
 3/3 Valentino BROssi ***** válasza:

A Twingót direkt gyártotta bénácskábbra a Renault, mert a Daimler is licencelte az autót Smart néven, így annak kellett minőségibbnek lennie, hogy ne állítsanak konkurenciát egymásnak (s ugye a Daimler színvonal sincs túl magasan, képzeld el, ha még azt is alul kell múlni...).

De lehet azért furcsa, mert nem vezettél még hátsó kerekes kisautót.

2022. jan. 17. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!