Turbó és motorkód?
Biztos nincs túlbonyolítva a rendszer, és soha nem is kotlik meg. :D
amúgy mennyi egy ilyen 4 turbos ekehúzónak az önsúlya? :D :D
Megfelelő karbantartással és jó üzemanyaggal kicsi az esélye hogy kevés km-el megkotlik. Továbbá ezt úgy mondod mintha a benzines társai nem kezdenének bonyolódni, és úgy kokszosodni, mint egy kémény belseje:D
2-2.1t azthiszem
De a benzines RS6 pl 2.3t ha jól emlékszem, szóval nem mondanám kirívóan soknak még ha nehezebb is lenne.
nem tudom, eszem ágában sincs ilyen modern, rommábonyolított, javíthatatlan, fröccsöntött vackokat venni, jó nekem a kilencsvenes évek. :D :D
Ez a 2-2,5 tonna ez az üres súly vagy a menetkész? :D :D :D
De ezek mókás dolgok.. 600 ló meg 700 newtonmeter, aztán egy 25 éves 300 lovassal otthagyni, mert van rajtuk több mint egy tonna pluszsúly. :D :D
Soha véget nem érő öngerjesztő folyamat, pár év és C-s jogsi kell egyik másik ilyen kotlához mert nem fog beleférni a 3,5 tonnába. :D :D :D
Azért nem dobálóznék úgy hogy 2 vagy 2.5 tonna rohadtul nem mindegy. Az meg más kérdés, hogy ezekből jó eséllyel egyben szállsz ki ha 25x megpördülsz. Azt meg kétlem, hogy otthagynál egy felső kategóriást:D
Félreértés ne essék, én is kedvelem a régebbi autókat, de azért ne menjünk ilyen erős túlzásokba:)
Mostmár nagyon gyors automaták vannak 7-8-9 sebességgel, úgy ledarálják a gangokat mint a franc.
Az új feltöltött benzines motorok sokkal nyomatékosabbak, plusz egy pont. Ezeket számba véve eléggé nem számít a súlyuk. Jó persze számít, de ki van találva hogy jó legyen. Az új RS6 3mp alatt van 100-on de lehet hogy csak 2,8 nem tudom, de egy lambo se gyorsabb nála kb. Na ha azt megeszi valami akkor az nem evilági. (Koenigsegg)😂
Fékre csak annyit tudnék reflektálni, hogy én nem tudom konkrétan mennyire drága az új gépekre. De egy 2010 körüli Q7 W12 TDI-re több mint 6 millió volt a teljes fék csere, vagyis az alkatrész ára. Be is linkelem a videót amiben elmondják, ha hihetetlen de ez van. Na azt azért kétlem, hogy a 750i-n ettől rosszabb lenne, de ha mégis, akkor sem annyival hogy ne álljon meg úgy vagy ott ahol akar, inkább csak lesz@rta mérgében 😂
Azért nem mindegyik kötött mellényes apuka jár RS6-tal.
Szóval nem az a jószág amivel elég sűrűn találkozik az ember. :D :D
olyan géptől ami 3 sec alatt van százon, nem szégyen kikapni. :D :D
Fék, asszem pont RS6-on néztem 10 éve a 16 inch átmérőjű karbonféket. hazamentem utána és megnéztem az árát.. 1,5 milla volt akkor.. kerekenként. :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!