Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tanuljam online a...

Hogyan tanuljam online a Kreszt hogy haladjak?

Figyelt kérdés
Szinte minden oldalt jegyezetelek meg fotózok hogy élő tudjam venni ha nem emlékeznék és rohadt lassan haladok és elmegy a kedvem. Pedig szinte egyik ismerősöm se így tanulja. Vagy a gyakorló vizsga a fontosabb?
2022. jan. 15. 16:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a vastagon szedetteket olvastam el, de azt alaposan, értelmezve és gyorsan meglett. Mondjuk kiskorom óta tanítgattak szüleim. Jegyzetelni szerintem teljesen felesleges még annak is aki nulláról kezd. Megcsinálod gyorsan aztán nézegeted a Kresz TV adásait meg hasonlókat a youtubeon, szerintem így jobban meg lehet tanulni.
2022. jan. 15. 16:51
 2/6 anonim válasza:
100%

Én gyorsan kipörgettem a leckéket, és a feladatokat. Mert így hamar megnyitotta a gyakorló teszt kérdéseket. 19órát töltöttem így az anyaggal. Mikor már megnyílt a teszt, akkor azon sokat gyakoroltam, és ami nem annyira ment azt vissza olvastam a leckékben szépen és figyelmesen, odafigyelve haladva.

Nekem bejött ez, mert 75-bol 74 pontom lett.

2022. jan. 15. 19:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

De miert jegyzetelsz es fotozol? Lenyegeben az e-titan maga egy jegyzet, barmikor visszstudod keresni.

Plusz orakat is lehet venni penzert, ha keves lenne az alap ora

2022. jan. 15. 22:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Youtubeon neztem a kreszprofesszort,abbol tanultam meg.

Sosem tudtam tanulni konyvbol,olvasva.vizualis tipus vagyok.plusz barmerre mentem a varosban figyeltem a tablakat.akar busszal,anyosulesen vagy gyalog voltam,fejben mindig kreszeztem.

Titant csak vegig porgettem,hogy meglegyen.a vegen gyakorolgattam.22 orat fogyasztottam el es elsore atmentem a vizsgan.

2022. jan. 16. 06:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Kár jegyzetelni meg fotózni.

Mocsok szájbarágós, én el sem olvastam mindent, ami nem volt vastagon szedett, azt sokszor csak pörgettem. Tesztet nyomattam viszonylag sokat, meg amit ott elhibáztam, annak néztem utána. Elsőre meglett a vizsga 1 vagy 2 hibával.

2022. jan. 16. 18:35
 6/6 anonim válasza:
Figyelj...ha nyogodtan leülsz egy pillanatra és végig gondolod, valójában te már mindennap használod a kreszt. :) Hiszen közlekedsz. Sok dolgot pedig ha értelmezel, rájössz, hogy logikus az egész és valóban használod is.
2022. jan. 16. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!