Hogyan tanuljam online a Kreszt hogy haladjak?
Én gyorsan kipörgettem a leckéket, és a feladatokat. Mert így hamar megnyitotta a gyakorló teszt kérdéseket. 19órát töltöttem így az anyaggal. Mikor már megnyílt a teszt, akkor azon sokat gyakoroltam, és ami nem annyira ment azt vissza olvastam a leckékben szépen és figyelmesen, odafigyelve haladva.
Nekem bejött ez, mert 75-bol 74 pontom lett.
De miert jegyzetelsz es fotozol? Lenyegeben az e-titan maga egy jegyzet, barmikor visszstudod keresni.
Plusz orakat is lehet venni penzert, ha keves lenne az alap ora
Youtubeon neztem a kreszprofesszort,abbol tanultam meg.
Sosem tudtam tanulni konyvbol,olvasva.vizualis tipus vagyok.plusz barmerre mentem a varosban figyeltem a tablakat.akar busszal,anyosulesen vagy gyalog voltam,fejben mindig kreszeztem.
Titant csak vegig porgettem,hogy meglegyen.a vegen gyakorolgattam.22 orat fogyasztottam el es elsore atmentem a vizsgan.
Kár jegyzetelni meg fotózni.
Mocsok szájbarágós, én el sem olvastam mindent, ami nem volt vastagon szedett, azt sokszor csak pörgettem. Tesztet nyomattam viszonylag sokat, meg amit ott elhibáztam, annak néztem utána. Elsőre meglett a vizsga 1 vagy 2 hibával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!