Mazda 3 hatchback 2.0 skyactive gt plus 2021 szerintetek mennyire jó autó egy tízes skálán?
#3 kompresszort tesz, igaz nem a teljesítmény céljából. De így is azzal a 180 lóerővel messze nem mondanám rá, hogy szánalmasan gyenge, lomha lenne.
Ha nem 2018-ban vettem volna új autót, 2020-21 körül nálam is ez lett volna a befutó új autók tekintetében. Szerintem nagyon jó választás. Méretre, technikára, most már a beltér minőségében, kinézetében is jó autónak tartom. Az 5 ajtós hátulja nekem furcsa, nem látom olyan szépnek. A hátsó üléssoron a tér nagyon szűkös, nagyon lőrés szerűek az ablakok. De szedánban már nagyon elfogadnám.
Kinézetre 10/10 az tuti.
Az is tisztelendő a Mazdában, hogy még kisebb autókba is értelmes méretű motorokat raknak, szóval ez egy nagy plusz pont. Alapvetően a német autókat kedvelem, de a Mazdák mindigis tetszettek.
Sajnos vezetni nem volt még alkalmam, így arról nem nyilatkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!