Alábbi két (képek lent) Mercedes modellt gyakran meghibásodó, problémás típusoknak írták le szerelők. Gyermekkori szerelem számomra mindkettő és most már megengedhetném, h. az éves sok százezres javítási költségükkel együtt fenntartsak egyet, de...?
De (még így is) nem mindegy teljesen, hogy valóban csak százezrekbe kerül évente egy ilyen szép autót fenntartani, vagy könnyen lehet, hogy akár millió körüli összegeket is kivesz majd a pénztárcámból ez a szép (vagy csak szépnek látszó?) szerelem...
Százezreket még "szívesen" áldoznék egyikükre az üzemanyag árán felül, erre bőven van keret, mert tudom, hogy ezek már régi, kényes autók, de millió körüli/fölötti összegeket - minden egyes évben - már csak szívfájdalmak közepette. (Igaz ritkán utóbbi azért beleférne, de természetesen csak ha az előbbi a gyakoribb/megszokott eset.)
A kedvenc:
De őt is csodásnak találom:
Utolsó, azt veszem észre (és nem csak ezen a mindenki-mindenkit-nagyon-szeret fórumnak nevezett szeretetszolgálat oldalon), hogy (el)rettentően sokszor (mint most itt is velem szemben) téveszmék miatti undorítóan indokolatlan félreértések végett olyan szintű már-már érthetetlen gyűlölködés van az emberekben a másik iránt (akit ráadásul, mint itt is, még csak hangyányira sem ismernek!), hogy szerintem sokan még be is állnak és asszisztálnak ehhez, vagyis divathullám lett ugyanúgy, mint a hazudozásból, így a sértő alaptalan gyűlölködésből.
Arra akarok ezzel utolsó célozni, hogy sok embernek manapság már akár itt, akár a hétköznapi valós életben, mondhatsz te, vagy én, vagy bárki más bármit, ők csak a magukét fogják fújni, és útálkoznak tovább. Teljesen mindegy mit csinálsz, csak az a lényeg, hogy valakit valakik pocskondiázni tudjanak, és láthatóan ez a sok szerencsétlen még aberrált módon örül is a saját maga által teremtett és idehozott mocsoknak.
Igen. A mondhatsz te ezeknek bármit, akkor is csak a magukét fújják - sajnos ma ez a kulcsmondat...
Tizenegyes, fent jól olvasható, ezért ha figyelmesen olvastad volna, és nem csak átfutottad volna a kérdést, akkor magad is jól látnád, hogy odaírtam érthetően: gyermekkori szerelem mindkettő. Illetve az is ott áll világosan, szépen, hogy most már bőven tudok rátölteni százezreket minden egyes évben, van rá anyagi keret.
Egy tetves Dusterre, vagy egy hiába megbízható, de ugyanolyan semmilyen, hangulattalan kinézetű Swiftre nem kell ennyit költeni, amilyenekkel ez az önmagától elszállt, önmagát pöffeszkedően istenítő "csupaszív", trollkodni sem sikeresen próbálkozó tizeske jár.
Már megtehetném, hogy e két gyönyörű szép autó egyikével járjak, amelynél még azt sem vág haza, ha néha lesz egy-egy milliós szerviz, hiszen keret ahogy írtam fönt bőven van rá, de ha most egy független magánszervízben IS éves szinten visz el egy-egy ilyen drága szerelem milliókat, azt már nem olyan szívesen költeném rá, mint százezreket.
Nem mindegy hogy egy autó üzemanyagáron felüli fenntartása például évente kétmillió vagy csupán öt-hatszázezer forint.
Még az én megengedő pénztárcámnak sem mindegy, hogy százezrek vagy milliók.
Én azt nem értem hogy akkor minek vagy itt? kérkedni? dicsekedni?
Akkor vedd meg ezt a fostömlőt, és próbáld elhinni hogy menő lettél és stílusos és mostantól parkolhatsz vészvillogóval az illés utcában az éjjelnappali előtt hogy lássák a prostik hogy te vagy valaki. :D :D
Nem leszünk... bocs, a magam nevében beszélek, één nem leszek garantáltan irigy. :)
Az a helyzet hogy te egy bizonyos fajta választ vársz a kérdésedre, a megerősítést, minden más csak "irigy köpködés" a szemedben azoktól akik bizonyára csak swifttel vagy dászterrel járhatnak, mert le merték írni hogy randa, megbízhatatlan vacak ez amiből dől az olaj, rohad az ajtó közepe, és állandóan szervízben van. :D :D
Akkor vedd meg, és próbáld magad császárnak érezni abban a hamis illúzióban ami az első szervízig tart addig is te leszel a legmenőbb a nyócker éjjelnappalijai előtt fennhangon sztorizva szotyizás közben. :D
Ja és sosevolt se swiftem se dászterem. :D
Többiek:
Minek írok ide bármit is, hogyha vannak egyesek, akik nem képesek olvasni, azt amit írok nekik és észrevenni belőle, hogy milyenek ők valójában, hogy ezáltal azon legyenek, hogy javítsanak önmagukon, mert a viselkedésük egy utolsó pöffeszkedő önmagától elszállt mocskos szájú alak indokolatlanul kötekedő szintjén áll?!
Régen nem az a baj veled, amit mondasz. De az összes hozzád hasonló nem képes belátni, hogy hogy egy undorító szinten kommunikál embertársával! Régen nem az a baj veled, amit mondasz - azzal van a baj AHOGY azt közlöd egy olyan emberrel, akit még fikarcnyira sem ismersz! Fogalmad sincs róla ki ő, de az alaptalan kitalált téveszméid miatt MÁR gyűlölködsz! Ezáltal beállsz abba a sorba azokhoz, akik nem képesek emberi módon kommunikálni a másikkal, csak a gyűlöletet szítják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!