Melyik autót vegyem meg?
Röviden magamról:22 éves vagyok , 2 éve vezetek , a fizetésem 200-300eftközött van. Adott 1,5 m ft a megtakarított pénzem .Az első saját autóm lesz, eddig anyum régi 20 éves renault kombijával jártam mindenhova szóval a “minek veszel ennyiért első kocsit “ vagy “miért nem jó egy 200e ft-os suzuki?” mellőzzétek ha megkérhetem. A kinézett autóim : Bmw sedan e90 dizel vagy benzines , manuális váltó. Volkswagen passat b6 sedan dizel vagy benzines manuális váltó. Amit szívem szerint megvennék autót az a bmw lenne de sokan mondják hogy nem nekem való és rá menne a fizetésem stb nem tudom mennyi a valóság alapja..
Ha valaki tud ajánlani szép fiatalos (csajozos) városi vezetésre szánt autókat , szívesen meghallgatom a tanácsokat.
Első autónak olcsó BMW, városba....
Tökéletes választás!
Valszeg azért, mert egy osztómücsere egy e90xi vagy xd esetén is félmillió. Ugyanúgy a vezérléscsere is 4-500 ezer forint, a komfortelektronika is elfossa magát, 200 ezer egy fejegység az e90-be, ha pedig lötyögne a kardántengelyed csuklója, akkor kb az az autó vételárát fizetheted.
A legfiatalabb e90 is 10 éves. Ömilik a száján-orrán az olaj, sok a tekertórás, az egykoton jó futómüvet mára szétjárták ( bár az alaktrédzek nem drágábbak hozzá) és sok a kokányolt, de szépnek tünö darab.
Nekem is àlmai autója, még annó a Cobra 11-böl tetszett meg, majd egyszer vezethettem is egy 320d-t. Jó gépek, imádtam, élveztem.
DE! Ha tényleg ismert multja van az autónak, és tisztában vagy vele, hogy az e90 egy szervizigényesebb darab az e46-nál, akkor vágj bele.
Csak arra kérlek, hogy ne felejtsd el, csak mert BMW-ben ülsz, hogy ki vagy. Ne rugd el a seggét, de gyorsulj, tarts követési távot, ne akarj 200km/h-val belsösávot uralni
Valamint, ha eautó töltöhelyre beállsz és én nem tudok miattad tölteni, akkor telirakasztom az autódat majommatricával és majd kapargathatod lefele öket.
Ennyi pénzből Semmiképp se vegyél E90-et. 2,5-3 körültől indulnak a normális állapotúak. Ezt komolyan mondom. Nemrég vettem én is 3-as BMW-t, de még 2 misiért is csak E46-ból lehetett normálisabbat kapni. Hozzáteszem erre is költeni kell még bőven. E90 meg még felette van, de szervízköltségben is. Ha mindenképp BMW-t akarsz, akkor ennyiből inkább E46.
Passatról is hasonló a vélemény, ennyiért nem kapsz normális B6-ot.
Nekem mindegy mit veszel, csak annyit írnék le tanácsnak, hogy a megtakarításaidat NE nullázd le teljesen. Valamennyi maradjon tartaléknak, ebben a COVID-os időszakban nem árthat.
"Save money and money will save you."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!