Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hany darab suzuki swift van...

Hany darab suzuki swift van az országban?

Figyelt kérdés
En a regi swiftre gondolok mert nekem van egy munkas autonak es nagyon olcso a fenntartasa es jol is pörög de már rengeteget latok a bontoban, mehtelepen de még mindig rengetet van belőlük
2022. jan. 3. 05:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sok
2022. jan. 3. 07:34
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom hogy bármilyen adatbázisból lehívható-e, de még mindig baromi sok. Pont azért, mert gombokért fenntartható. Nekem is volt már kettő is életem során, egy 1,3 GLS talán 2001-ből még kezdő jogsisként, majd nem is olyan régen volt rövid ideig egy igazi full fapad 1.0 GL 1994-ből, még azzal is el lehetett közlekedni városban, vidéken, pályán nem igazán, de basszus hát kevesebb volt átírással mint a telefonom és hónapokig hibátlanul szolgált mint munkásautó, majd továbbadtam egy embernek aki szintén első autójának vette és azóta is jól megvan vele. Ezek az autók tényleg csak akkor mennek tönkre, ha vagy direkt ölöd meg, vagy lerohadni hagyod.
2022. jan. 3. 07:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Napró napra kevesebb.
2022. jan. 3. 08:31
 4/6 anonim ***** válasza:
434521
2022. jan. 3. 09:43
 5/6 MolotovPunk ***** válasza:
Sok, mivel motorikusan a swiftek megbízhatóak, emellett olcsók hozzá az alkatrészek is.
2022. jan. 23. 13:54
 6/6 anonim ***** válasza:
245 000 darab van
2022. febr. 1. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!