Kamionsofőrök! Melyik márkát szeretitek a legjobban az új modellek közül?
Minden sofőr azt a kamiont szereti, amin épp dolgozik, vagy megvan az a preferált márka amit mindenki szeretne?
Gondolom az új Scaniat például minden sofőr szívesen hajtaná. De mi a helyzet például a Renault T-vel vagy az euro 6-os Actrosokkal, TGX-ekkel?
Én eddig csak Daf és Ivecot hajtottam, egy cégnél vagyok 7 éve.
Az Iveco egy rakás szar, kb. 5x hagyott úton, pedig újként kapjuk őket és 500-600 ezerig mennek.
A Daf már jobb, de kissé lassú a kapcsolása az Ivecohoz képest.
Gondolom még a régebbi Stralisokrol van szó akkor.
A kabinja, a kenyelem milyen a Dafhoz képest?
Mivel nagyon sokak szerint a Daf fulkeje a legsofőrbarátabb.
Korábbi válaszolóktól kérdezem, hogy az új euro 6-os Volvok is ennyire rosszak kényelem, fűtés szempontjából, vagy azoknál már ki van küszöbölve ez a hiba?
Renault T520 egyébként milyen? Vezet innen valaki olyat?
A Prévost-nál igencsak elterjedt. Az már nem a Premium típus kategória gondolom.
Nekem a MAN a non plus ultra. Sose hagyott ott, én a fülkéjét is nagyon szeretem. Persze, minden márkának megvannak a saját hülyeségei.
800k felett a MAN mintha be lenne időzítve :), onnantól kicsit hisztis, de sose állt meg alattam.
Mindegyik másban jó, ahány sofőr annyi kény és kedv van .
Kezdőként vezettem daf xf105-öst manuális váltóval, mp3 és mp4 actrost , mostani cégnél vezettem egy keveset az új daf xg+t illetve most már kocsi gazda rendszerben egy vadi új 480-as volvo fh-val járok . Egyikkel sem volt gondom most a volvoval amivel járok imádom nekem be jön, de van olyan kolléga a cégnél aki utálja a Volvot, de az új azaz mp5-ös actrost imádja . Ahány ember annyi vélemény és vontató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!