Kamionsofőrök! Melyik márkát szeretitek a legjobban az új modellek közül?
Figyelt kérdés
Minden sofőr azt a kamiont szereti, amin épp dolgozik, vagy megvan az a preferált márka amit mindenki szeretne?
Gondolom az új Scaniat például minden sofőr szívesen hajtaná. De mi a helyzet például a Renault T-vel vagy az euro 6-os Actrosokkal, TGX-ekkel?
2021. dec. 26. 15:28
1/15 anonim válasza:
Itt csak autószerelők vannak bástya! 🤣
2/15 A kérdező kommentje:
Autószerelő kamionsofőrök akkor már😁
2021. dec. 26. 15:33
3/15 anonim válasza:
Mindegyiknek van előnye hátránya, nyilván vannak drágább és olcsóbb márkák, ami a minőséget is tükrözi. A többi csak szubiektív, hogy Volvo, Mercedes vagy Scania.
5/15 anonim válasza:
Ma már mindegyik elég jó, még az Iveco is. Renault, Volvo igazából ugyanaz, MAN, Mercedes, Scania pedig sosem volt rossz. A DAF meg DAF... :D Kényelmes az is, csak 510 lóval iszonyat gyenge még európai szinten is. Személy szerint Volvo, vagy MAN.
6/15 anonim válasza:
A régi DAF volt a legkényelmesebb , legjobban szigetelt fülkéjű traktor.
A Volvó egy szar , csontra lehetett fagyni benne, keresztül fújta a szél. Pedig egy újat kaptam.
Nekem jól ment a DAF, volt benne erő is és kettőt is hajtottam.
Az első Renault premium is műszakilag tökéletes volt , csak ott is a fülke volt egy kutya ól. Szűk és szigeteletlen.
7/15 anonim válasza:
Szerintem a volvo egy rakas szar, igaz eddig csak szarazlevegos kalyhasban voltam, de borzalmas a futese, kenyelmetlen az agy, pakolni sincs sok hely , a man is gagyi nekem mert nem lehet szabalyozni hol kezdjen el fekezni a leejton, es a renault csak annyiban volvo hogy motor, belter full mas kedves #5 os
8/15 anonim válasza:
Kedves #7-es, a Renault Trucks 100%-ban a Volvo tulajdona 2012 óta, de már 21 éve együttműködés van a két cég között. Így tehát ezer szállal kötődik hozzá. Persze ebből egy sofőr annyit lát, hogy más a fülke és ugyanaz a motor, de azért ennél egy picit többről van szó.
9/15 anonim válasza:
#8 kit érdekel ezen a kettőn kívül akármi is? Te talán valami piackutató vagy vagy mi? Itt SOFŐRÖKRŐL volt szó, nem másról. Nem mellesleg nem véletlen van ez a "mindegyiknek van előnye, meg hátránya", full direkt így osztotta fel a piacot ez a pár gyártó, pár éve még konkrétan az is kibukott hogy az euro6-os normákat direkt visszatartották, karteleztek.
10/15 anonim válasza:
Igazad van, tényleg senkit nem érdeke. Dugjad csak továbbra is homokba a fejed, ha neked ez eddig is megfelelt, nehogy esetleg tájékozódni kelljen a világról :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!