Mit jelent a motorolaj tulajdonságai közt a "DPF" jelölés?
Ezt az olajat szemeltem ki a 2005-ös, 1,3-as Suzuki Swift Benzines kocsimba.
Mit jelent az a DPF jelölés a nevében?
4: "Abba az autóba szinte bármelyik olaj jó." Miért?
5: Az én suzukim benzines, tehát akkor azt hiszem nincsen benne ilyen részecskeszűrős cucc, Na de akkor mehet bele ez az olaj?
"benzines, tehát akkor azt hiszem nincsen benne ilyen részecskeszűrős cucc, Na de akkor mehet bele ez az olaj?"
Nem zárja ki hogy jó bele. Utána kellene nézni mi a gyári ajánlás.
Miért kell, hogy UV jelölős legyen az olaj? Valahol folyás van?
7: Nincs sehol folyás, a kocsi motorja mindenhol tökéletesen tiszta és száraz (Mert Suzuki) .
A gyári ajánlás már nem érvényes! Azóta sok minden megváltozott az olajok terén, a jelölésük is.
Ezen évjáratú suzuki katalizátor plusz/minusz határ értékét szűkre tették, azért szeret katalizátor elégtelenségre hivatkozva hiba kódot kiadni. Ezért gondoltam a DPF jelölésű olajra. De ha ez hibás gondolat, és jobbat tudnátok ajánlani, az nagyon nagy örömmel venném! De csak prémium olajban gondolkozzatok, mert nem kell a 6000-ft/4 literes hulladék sz@rf*sok. Nekem az olaj ára nem számít, csak az, hogy a legjobbat kapja. Tehát Liqui Moly-t. Szerintem ez fényévekkel jobb mint akármelyik prémiumnak mondott olaj...
Tisztelettel, és bizalommal várom a tanácsokat, felvilágosítást, Lehetőleg valóban hozzáértőktől!
(Mellőzük a "jó ebbe a fos is" kommenteket, mert nem ez volt a kérdés, és felesleges is!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!