Gyújtás kimarad?
Üdv,
Tudom, hogy látatlanban senki nem tudja megmondani, hogy mi lehet a baj, de nem tudom, hogy az ünnepekre tudok-e közlekedni vele..
Skoda fabia 2002 1.2
2 napja menet közben elkezdett rángatni, és kidobta a check engine lámpát. Elvittem a szervizbe másnap, gépre tették, azt írta, hogy a 3. hengernél gyújtás kimaradás van. Trafót, és gyertyát cseréltek közölték, hogy kész. Induláskor feltűnt, hogy az alapjárat ugyan olyan döcögős, hazafelé kidobta ismét a lámpát, viszont semmit nem venni észre rajta. Azóta egyszer jött rá egy olyan, hogy rángatott, ujraindítás után tökéletesen ment tovább. Szerviz mondta, hogy csak ünnepek után tudnak foglalkozni vele. Bek tudom, hogy merjem-e használni.
Köszi mindenkinek, és kellemes ünnepeket. :)
Hát az 1.2 szereti elégetni a szelepeit. Simán lehet hogy kompressziód nincs.
(Szemléltető kép: [link]
A gyújtást othon is ellenőrizni tudod, ha van egy gyertyakulcsod.
Kiveszed a gyertyát, beledugod a trafóba, a menetes részénél letesteled és nézed hogy szikrázik-e a gyertya a pólusai között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!