Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A 212-es Mercedes beltere...

A 212-es Mercedes beltere szerintetek mennyire számít modernnek a korához képest?

Figyelt kérdés

2009-től egészen 2016-ig gyártották, szóval akár egy 5-6 éves kocsihoz képest mennyire számít modernnek a beltere? A kicsi multimédia, a szögletes formák, eltérőek az elődtől és utódmodelltől.

[link]

2021. dec. 19. 20:15
A kérdező szavazást indított:
Modernnek számít
Idejemúlt dizájn
11 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez mikor megjelent, akkor is nagyon fura volt. Elavultnak hat.
2021. dec. 19. 21:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit olyan, mintha a 2000-es évek elejéről származna, de egyébként nekem tetszik.
2021. dec. 20. 08:08
 3/6 anonim ***** válasza:
68%

2000 évek elejéről? Jó hülye vagy, má bocsánat .... :D

Pont úgy néz ki, mint bármelyik konkurens belseje 2010-2015 ből. Semmivel nem rondább, mint az akkori 5-ös BMW belseje. Sőt...

Talán az A6-os Audi az, ami abból a korból kicsit modernebbnek hat.

Semmi gond nincs ezzel a belsővel. A mai szanaszét tabletezett világban nyilván furcsa egy ilyen.

2021. dec. 20. 13:41
 4/6 anonim ***** válasza:

(Mind három konkurrensben ültem már/vezettem is/ volt/van is)

Hát,véléményem és tapasztalataim szerint még akkor is elavúltnak és réginek tűnt amikor először megjelent W212.

A Software a W221 (2005től)ből és a közben megjelent W204(2007 től) ből lett átemelve/kicsit módosítva.

Maga az optika még az első modelleknél is kicsinek(Navi) és furának tűnt (90% W204 beltér) az Akkori F10/11 es 5ös BMW mérföldeket vert rá mint software mint dizájn mint nagyságilag (10,2es Navi Pro?, és iDrive Controller) viszont az Audi A6 C7 a kiemelkedő feljövő MMI nek köszönhetően pedig modernnek tűnt (minusz a Software a nem Faceliftnél ami egy átmatricázott darab a C6 ból)

A Faceliftek után pedig, talán valamivel jobb lett a helyzet de itt is siralmas és jóval a konkurensek alatt maradt.

Az Audinak pl. Az első gen C7-től kezdve is szép kilóméter órái voltak nagy digitális közép résszel (extra) és Touch-os cuccal (touchpad a váltó mellett?)

A Bmw-nek meg a Full Digitális változtatható Kilóméter óráiról (extra) ne is beszéljünk. És a különböző individuálisan állítható vezetési módokról? Szintúgy mint az USB Bluetooth Telefon és egyéb helyről lejátszható videókról/zenékről stb, vagy a Telefonról nyitható/zárható/indítható és stb. Connected Drive Funkciókról.

Elsőre kb ennyi jutott eszembe.

Véleményem szerint mint minőségre,mint kinézetre,mint funkciókra a BMW 5-ös F10/11/07 a nyerő mint Facelift mint nem Facelift és a második erős befutó az A6 C7.

2021. dec. 20. 18:32
 5/6 anonim ***** válasza:
Az Audi A6 C7 műszerfala minden idők egyik legszebb és legátgondoltabb műszerfala, nemcsak szerintem. Mai napig nem hat elavultnak. Utána már a full touchscreen belterek jöttek az Auditól, ami visszalépés ergonómiában és designban is.
2021. dec. 20. 21:36
 6/6 A kérdező kommentje:

Szerintem is az F10-es és C7-hez képest öregebbnek hat. Ott volt az F10 hatalmas navija már akkor is illetve az Audi modern beltere a tablet-szerű navival.

Bár ez a 212-es elég különcre sikeredett, talán még a 124-est akarták vele lekoppintani modernebb formában, hátsó lámpák például, ezen kívül egyik Mercedes sem képviselte ezt a formavilágot az elmúl 20 évből.

2021. dec. 20. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!