Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Önindító hiba lehet?

Önindító hiba lehet?

Figyelt kérdés

Adott egy 2004-es friss műszakis Renault modus.

Ma szerettem volna megjáratni kicsit indítózok, egy csattanó hang hallatszik és nem indul.

34 éves friss jogsis nő lévén nem tudom mi lehet a baj. Egyből arra gondoltam, hogy az akksi. Rátettem töltőre, de 100 százalékon volt. Néztem a lámpákat is de mindegyik erősen világított. Apukám régi opeljának ha az akksija lemerúlt, akkor a lámpák sem világítottak.

A műszerfal világít, de semmi furcsaság nincs rajta. Illetve ahol az időt mutatja, ott 00:00 -át ír. A motor sem indul el. Nem is teker. Egyet csattan azután elhallgat :)

Komolyra fordítva a szót, egy ismerősöm aki 20 évig volt autószerelő, azt mondta, hogy ez esetleg önindító hiba lehet, de nem az akksival van baj.

Valaki tapasztalt már hasonlót?

Kb mennyibe fog fájni ez nekem?

Köszönöm a válaszokat és boldog karácsonyt kívánok!

2021. dec. 18. 19:30
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Igen igazad van. Viszont. A motorháztető alatt van még 2 fedőrács felcsavarozva. Csak úgy férek hozzá az akksihoz, ha a rácsot leveszem, viszont olyan csavarhúzóm meg nincs.

Mégiscsak hasznos volt idehívni őket.

2022. jan. 5. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!