Erről az autóról bármi informatív vélemény?
Figyelt kérdés
Kicsi, ronda, de japán technika, és szívóbenzin. Gondolom megbízható is és ráadásul automata váltós. Nem hinném hogy sokkal rosszabb lenne mint egy egyes Yaris 1.3-as?
2021. dec. 17. 12:46
1/7 anonim válasza:
A rózsaszín Yaris után tuti vétel
2/7 anonim válasza:
Nem vennék automata váltós használt autót.
2003 as évjárat, nem tudni mennyi tulajdonosa volt, olajat hogyan kapott(váltó olajra gondolok).
Egy esetben venném meg az automatát, ha újonnan veszem, esetleg 5-6 éves a kocsi,
Egyébként vissza térve, szaladgálós kocsinak tökéletes, bár az olajcsere drágább lenne, az automata olaj miatt, amit otthon nem lehet cserélni.
3/7 anonim válasza:
ritka autót ilyen áron nem vennék
ebben az árkategóriában már garantált, hogy hamar lesz mit javítani rajta; az, ha ritka csak drágít mindenen
4/7 anonim válasza:
kicsit drága, kicsit csúnya, de ha neked tetszik vedd meg szerintem megbízható
5/7 Koaxk Ábel válasza:
A #3-asnak igaza van, viszont a másik dolog, hogy tényleg rusnya egy jószág, de legalább van stílusa, és egyedi, én ezt díjazom! Annyi semmilyen autó futkos az úton, néha üdítő látvány valami olyat látni, amiben van valami extra a szemnek!
6/7 A kérdező kommentje:
#1 Nem, nem én vagyok szilvike... csak azért írtam a Yaris-t mert annak a technikáját használja. Legalábbis a II-es Sirion, mind az 1.1 mind az 1.3 Yaris motor.
2021. dec. 17. 16:59
7/7 anonim válasza:
Inkabb a yaris már csak első ránézésből is. Illetve ez a 4-es automatát ki nem állnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!