Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mikyen gyakran keletkezik...

Mikyen gyakran keletkezik sérülés az autódon?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy én vagyok-e ilyen szerencsétlen, de most összeszámoltam: a 8 év alatt amióta autóm van 6 alkalommal sérült a karosszéria. Semmi nagy dolog: mindig parkolóban/parkoláskor: horpadás, fényezés lehúzás stb. Volt ami az én hibám, volt ami másé, volt ami az asszonyé.

Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire általános.

2021. dec. 17. 09:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Olyan 3-4 évente átlagosan.
2021. dec. 17. 09:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Nincs erre fix gyakoriság, attól függ merre járok. Pl. párhuzamos parkolásnál előfordul, hogy hátsó kereket nekitolom a padkának.
2021. dec. 17. 09:43
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Utóljára talán 10 éve, Nem önhibás.

Pedig szeretem a sebességet, amíg csak ritkán mértek, gyakran mentem 180-200 körül, azóta már csak Németországban. A csúcssebességem 245.

2021. dec. 17. 09:52
 4/5 anonim ***** válasza:
65%

Átlagban 5 évente csinálok marhaságot.

Azokat nem számolom most bele, amikor pl. leállt a berlini gyűrűn szakadó esőnél az ablaktörlő, csak 20-szal tudtunk lehajtót keresni, de akkor is alig láttunk, és a végén belebaxtam a szélvédőbe, és szépen összerepedezett.

2021. dec. 17. 10:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Kavicsfelverődés rengeteg van az autómon, de azt darabra pontosan nem tudom megmondani, hogy menet közben melyik mikor keletkezett. Sajnos már olyan az autó eleje mint az ementáli. Mikor új volt a kocsi, gondoltam fóliáztatáson, de olyan árajánlatot kaptam, amiből többször is átfényeztetem az adott elemeket.

Más sérülésem nincs. Parkolókban igyekszem a lehető legtávolabb állni másoktól. Nem érdekel, ha két percet sétálnom kell.

Egyszer hátulról belém koccantak. Gyalogos lelépett elém, én fékeztem, a mögöttem jövő elbambult. Biztosításra kaptam egy új gyári lökhárítót, márkaszervizben lefényezve, felszerelve. Alatta szerencsére meg se karcolódott a kocsi. 2000 óta vezetek, nagyrészt a budapesti forgalomban. Szerintem ez nem olyan rossz arány.

2021. dec. 17. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!