Mikyen gyakran keletkezik sérülés az autódon?
Nem tudom, hogy én vagyok-e ilyen szerencsétlen, de most összeszámoltam: a 8 év alatt amióta autóm van 6 alkalommal sérült a karosszéria. Semmi nagy dolog: mindig parkolóban/parkoláskor: horpadás, fényezés lehúzás stb. Volt ami az én hibám, volt ami másé, volt ami az asszonyé.
Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire általános.
Utóljára talán 10 éve, Nem önhibás.
Pedig szeretem a sebességet, amíg csak ritkán mértek, gyakran mentem 180-200 körül, azóta már csak Németországban. A csúcssebességem 245.
Átlagban 5 évente csinálok marhaságot.
Azokat nem számolom most bele, amikor pl. leállt a berlini gyűrűn szakadó esőnél az ablaktörlő, csak 20-szal tudtunk lehajtót keresni, de akkor is alig láttunk, és a végén belebaxtam a szélvédőbe, és szépen összerepedezett.
Kavicsfelverődés rengeteg van az autómon, de azt darabra pontosan nem tudom megmondani, hogy menet közben melyik mikor keletkezett. Sajnos már olyan az autó eleje mint az ementáli. Mikor új volt a kocsi, gondoltam fóliáztatáson, de olyan árajánlatot kaptam, amiből többször is átfényeztetem az adott elemeket.
Más sérülésem nincs. Parkolókban igyekszem a lehető legtávolabb állni másoktól. Nem érdekel, ha két percet sétálnom kell.
Egyszer hátulról belém koccantak. Gyalogos lelépett elém, én fékeztem, a mögöttem jövő elbambult. Biztosításra kaptam egy új gyári lökhárítót, márkaszervizben lefényezve, felszerelve. Alatta szerencsére meg se karcolódott a kocsi. 2000 óta vezetek, nagyrészt a budapesti forgalomban. Szerintem ez nem olyan rossz arány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!