Ford Fiesta 2009 vs. Ford Fusion 2009. Melyik autó lenne jobb választás (hölgy részére)? Elsősorban városban, napi használatra, néha-néha autópályán(évi 3X kb). Bármilyen tapasztalat, vélemény jöhet.
Ez komolyan kérdés?
Férfi szemmel is a Fiesta-t venném, a Fusion annyira izgalmas kinézetre mint egy gyufásdoboz!
Egy hölgynek ez meg halmozottan fontos kérdés lehet!
Egyébként meg erre olvastam egy tök frappáns dolgot anno, nem biztos, hogy jól idézem, de a lényeg lejön:
"Olyan autót vegyél amire örömmel visszanézel a parkolóba sétválva többször is amíg besétálsz vásárolni"
Ha egy autót szeretsz, elnézed a hibáit is, és ha többet is kell rá költeni.
Ha egy autót utálsz akkor a legapróbb hibák is égbe kiáltóak és csak betegágynak éled meg...
Sajnos ez ilyen, nekem egy Audi S1-esem van, 2 milla rá lett költve nyár óta mióta meg van, hogy patentre legyen hozva állapotra, de mindig elmosolyodom ha látom, és többször végignéztem teszteket róla azóta is, hogy megvan. Mert mindenhol dícsérték, és ez tök jó érzés... és nem úgy élem meg, hogy úristen ez mennyire pénznyelő így elsőre. Szóval szeretettel vedd amit veszel! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!