Az első generációs volkswagen käfer anno mennyire számított drága autónak?
Ez:
Csak olvasok egy valós történeten alapuló könyvet amiben a főszereplőnek ilyenje van azért érdekelne. Azt tudom hogy ütközéskor egyáltalán nem biztonságos, a könyvben is majdnem ott maradt benne a tulaj és az egy valós történet szóval igaz lehet..
Mennyire voltak ezek anno drága kocsik?
Ha nem papír és max 100 al tudott menni akkor nem tudom miért tört össze a könyvben annyira hogy majdnem ottmaradtak benne.
1ső, a wikipédiás linket nem olvastam csak ideraktam hogy ez az a kocsitípus
értem .
nem értem hogy egy közismert magyar hírességnek miért csak ennyire futotta :D gáz. minimum valami drága bonyolult és férfiasabb kocsival kellett volna járnia.
“ hírességnek miért csak ennyire futotta”
Nem értheted, ha nem éltél abban az időben. De megkérdezheted a nagyszüleid.
Apám az 50-es években volt gyerek. Akkor egyáltalán autója vidéken max a tanácselnöknek volt.
A 80-as évek elején, amikor én gyerek voltam, maximum trabant volt a népautó, a tehetősebbek ladát vettek, egykecskét. Ezeröcsit csak a menők vettek, az ezerhatos luxusnak számított. Mi 5 évet vártunk az új ladára. Ha az iskola előtt megállt szünetben egy nyugati autó, akkor ott tömörült a sok kölök a kerítésnél, mert egyébként csak zalakaroson meg a balatonon láttunk ilyet.
Ilyen környezetben elég kiváltság volt, ha nem szoci autója lehetett valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!