Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A dízelmizéria miatt ti...

A dízelmizéria miatt ti eladnátok-e dízelautótokat illetve ha igen mikor?

Figyelt kérdés
2021. dec. 14. 11:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
49%

2-3 éve volt hogy mindenki szabadulni akart a dízelektől mert beparáztatta az embereket a média. Lent is volt az áruk.

De most ismét fent vannak az árak, mert rájöttek az emberek hogy amit a média mond, azt nem kell komolyan venni.

2021. dec. 14. 12:31
 12/18 anonim ***** válasza:
3%

En mondjuk alapbol nem vettem volna dieselt. Utalom a traktorhangjat meg azt, hogy lassan melegedik. Na meg az automat meg igy is az esetek tobbsegeben 15 percnel rovidebb utakra hasznalom, ami a dieselnek megint nem tesz jot.

Aztan, hogy meg a kornyezetvedelmi szempont is ellene szol az csak hab a tortan.

Ettol fuggetlen van az a felhasznalas, ahol meg ma is a diesel az esszeru valasztas, de szerintem a dieseles emberek egy nagy resze nem arra hasznalja.

2021. dec. 14. 13:27
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Mi tavaly vettünk új családi autót. Benzines hibrid. Előtte Diesel volt. Megvan a Diesel is és nem szándékozunk eladni. Remélem elmegy még pár évig.

Viszont távolabbra már az újjal utazunk. Így ha valamilyen korlátozást bevezetnek a Diesel-autók számára, nem érint közvetlenül, mert oda úgysem azzal megyünk. Ha csak a Diesel lenne most is, nem lennék ennyire nyugodt. Jó, ha az autó bárhova elmehet Európában.

2021. dec. 14. 13:27
 14/18 anonim ***** válasza:
71%
Nem. 3 éve vettem újonnan. Nekem tökélesetes megfelel. Semmi baja. Sokat járok hosszú utakon autópályán, így élvezem az előnyeit. Euro6. Minek adnám el?! Egy indokot se tudok, ami ezt alátámasztaná.
2021. dec. 14. 14:41
 15/18 anonim ***** válasza:
54%

En dizellel jarok 5 eve. Megszerettem, mert nem kell padlózni, hogy menjen es cserébe 6 alatt eszik ugy hogy bőven az atlagnal gyorsabban, dinamikusabban közlekedek.

Sajnos el fogom adni es veszek egy benzines valamit, mert a szmogriadó eseten euro3-askent ugye ki van tiltva a fővarosból.

Egyebkent a villanykordekkal nem szimpatizalok, sirógörcs, hogy ugy nez ki csak ezek lesznek 10 ev mulva.

2021. dec. 14. 14:59
 16/18 anonim ***** válasza:
35%

El nem adom!

Együtt jön velem a sírba a kis euro 0-ás dögöm!

2021. dec. 14. 16:06
 17/18 anonim ***** válasza:
42%
Dehogy adom, nem ér annyit ez az ország, a főváros meg végképp nem.
2021. dec. 14. 19:38
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Egészen pontosan melyik mizériára gondolsz? :)
2021. dec. 14. 23:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!