A dízelmizéria miatt ti eladnátok-e dízelautótokat illetve ha igen mikor?
2-3 éve volt hogy mindenki szabadulni akart a dízelektől mert beparáztatta az embereket a média. Lent is volt az áruk.
De most ismét fent vannak az árak, mert rájöttek az emberek hogy amit a média mond, azt nem kell komolyan venni.
En mondjuk alapbol nem vettem volna dieselt. Utalom a traktorhangjat meg azt, hogy lassan melegedik. Na meg az automat meg igy is az esetek tobbsegeben 15 percnel rovidebb utakra hasznalom, ami a dieselnek megint nem tesz jot.
Aztan, hogy meg a kornyezetvedelmi szempont is ellene szol az csak hab a tortan.
Ettol fuggetlen van az a felhasznalas, ahol meg ma is a diesel az esszeru valasztas, de szerintem a dieseles emberek egy nagy resze nem arra hasznalja.
Mi tavaly vettünk új családi autót. Benzines hibrid. Előtte Diesel volt. Megvan a Diesel is és nem szándékozunk eladni. Remélem elmegy még pár évig.
Viszont távolabbra már az újjal utazunk. Így ha valamilyen korlátozást bevezetnek a Diesel-autók számára, nem érint közvetlenül, mert oda úgysem azzal megyünk. Ha csak a Diesel lenne most is, nem lennék ennyire nyugodt. Jó, ha az autó bárhova elmehet Európában.
En dizellel jarok 5 eve. Megszerettem, mert nem kell padlózni, hogy menjen es cserébe 6 alatt eszik ugy hogy bőven az atlagnal gyorsabban, dinamikusabban közlekedek.
Sajnos el fogom adni es veszek egy benzines valamit, mert a szmogriadó eseten euro3-askent ugye ki van tiltva a fővarosból.
Egyebkent a villanykordekkal nem szimpatizalok, sirógörcs, hogy ugy nez ki csak ezek lesznek 10 ev mulva.
El nem adom!
Együtt jön velem a sírba a kis euro 0-ás dögöm!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!