Asker1134 kérdése:
50Nm nyomatékban autóknál sokat számit? Érezhető a különbség?
Figyelt kérdés
2021. dec. 13. 23:47
1/10 anonim válasza:
Attól függ, hogy 50 Nm vs 100, vagy mondjuk 650 vs 700. Illetve az autó súlya is sokat számít. Ha mondjuk egy sima autóról van szó 200-400 Nm között, valószínűleg megérzed.
2/10 anonim válasza:
Nekem az előző autóm 240Nm-es volt, a mostani 350Nm-es. Hasonló tömegű és méretű autókról beszélünk, mindkettő turbós. A mostanit ha lepadlózom érezhető a 110Nm többlet, ami százalékosan sem elhanyagolható. De egyáltalán nem ég és föld a két autó. Annak ellenére sem, hogy az erősebb teljesítményre is 60%-kal több.
50Nm szerintem az az érték, amit már megérzel, hogy kicsit mintha jobban menne, ha odalépsz.
3/10 anonim válasza:
Teljesen értelmetlen önmagában nyomaték értékeket hasonlítgatni. Lehet valaminek 300 Nm nyomatéka 5500-on,és lehet valaminek 200 Nm 2000-en, az utóbbit fogjuk erősebbnek érezni.
5/10 anonim válasza:
Engem csak 1 dolog érdekelne.
Vegyünk egy B6 passatot 2.0 tdi 320Nm és egy másikat 2.0 fsi 200Nm.
A tdi 10 sec alatt van 100-on, az fsi 9.9 sec alatt. 120Nm a különbség.
Akkor most mit is kéne érezni 50Nm-től?
6/10 anonim válasza:
#5, ez most hogy jön ide?! Nem az volt a kérdés, hogy befolyásolja-e a 0-100km/h sprintidőt önmagában a nyomaték.
7/10 anonim válasza:
Igen, ha nem csak papiron van meg akkor hasonlo technikara epülő (pl szivó benzin/szívó benzin) kocsiknal siman.
8/10 anonim válasza:
Leginkább attól függ, tudod-e használni a váltót.
9/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem számít a nyomaték, a lóerő számít még mindig.
10/10 anonim válasza:
Már bocs, de akkor fejtsd ki nekem légyszives, hogy mégis mit kéne érezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!