Fizetés 30%át autóra költeni havonta?
Figyelt kérdés
Fizetés 30%át autóra költeni nem sok? Havonta2021. dec. 13. 13:27
11/13 anonim válasza:
Nagyon sok. Lakhatásra kéne max. ennyit költeni.
A kocsi ha 10% felett van, az már sok.
Ha alacsony a fizetésed, akkor 20% még kinyöghető, de már az is túl van azon, ameddig a takaró ér.
12/13 anonim válasza:
De, sok.
Ellenben van olyan helyzet, amikor szerintem belefér.
Ez a személyes véleményem, de én fiatal vagyok, még otthon élek, és szeretem az autókat, szeretek vezetni, nem a család szájából veszem ki a kenyeret azért, mert a fizetésemhez viszonyítva drága autót, drágán tartok fennt. Más hasonló korú elkölti bulira, kábítószerre, piára. Nekem ez a szórakozás, nem sajnálom rá.
13/13 anonim válasza:
Attól függ. Ha az ember úgy tekint az autóra, mint egy eszköz, ami elviszi A-ból B-be, akkor keresettől függetlenül sok. Ha úgy tekint rá, mint egy hobbira, mint egy élvezeti tárgyra, akkor nem feltétlen sok. Főleg nem sok, ha magas az ember fizetése, mert akkor a kötelező dolgok viszonylag kis részét teszik ki a fizetésnek, így belefér hogy a 30%-át autóra költse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!